Στα χέρια του Τζορτζ Τσούνη οι λογαριασμοί των social media της αμερικανικής πρεσβείας στην Ελλάδα

Πως αποχαιρέτησε την Ελλάδα ο απερχόμενος Τζέφρι Πάιατ

Must Read

Αλλαγή σκυτάλης στην πρεσβεία των ΗΠΑ στην Ελλάδα, με τον Τζέφρι Πάιατ να παραδίδει τη θέση του στον Τζορτζ Τσούνη.

Έτσι στα χέρια του νέου πρέσβη πέρασαν και οι λογαριασμοί της αμερικανικής πρεσβείας στα social media με το πρώτο μήνυμα να αναφέρει:

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τον επίσημο λογαριασμό για τον επόμενο πρεσβευτή των ΗΠΑ στην Ελλάδα, George J. Tsunis. Συνεχίστε να ακολουθείτε τον νέο πρεσβευτή εδώ για ενημερώσεις σχετικά με τις δραστηριότητές του».

Λίγη ώρα νωρίτερα ο απερχόμενος πρέσβης Τζέφρι Πάιατ, αποχαιρετώντας την Ελλάδα έγραψε: «Σήμερα ολοκληρώνεται ένα εννιαετές εγχείρημα διπλωματίας μέσω του λογαριασμού της πρεσβείας στο Twitter, καθώς η πρεσβεία παραδίδει τους λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στον διάδοχό μου Τζορτζ Τσούνης. Μπορείτε να με ακολουθήσετε στο νέο μου προσωπικό λογαριασμό @geoffpyatt. Ευχαριστώ όλους όσοι παρακολούθησαν και με έμαθαν εδώ, ενώ γραφόταν τόση πολύ ιστορία».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This