Ο Γκλέτσος μπαίνει μπροστά για τον Αλέξη!

Στηρίζει δυναμικά την υποψηφιότητα Τσίπρα για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ

Must Read

Μπροστάρη στον αγώνα για να ψηφιστεί σαρωτικά ο Αλέξης Τσίπρας έθεσε τον εαυτό του ο δημοφιλής ηθοποιός και πρώην δήμαρχος Στυλίδας Απόστολος Γκλέτσος.

Μετά τον ρόλο του ως συνέδρου στο πρόσφατο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, ο Απόστολος συνεχίζει ως ψηφοφόρος και δυναμικός υποστηρικτής του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές για την εκλογή προέδρου στις 15 Μαΐου.

  • Από τη Βίβιαν Μπενέκου

Ο ίδιος πιστεύει ότι ο Τσίπρας κουβάλησε στην πλάτη του «αμαρτίες 50 ετών», όπως χαρακτηριστικά λέει, και τα κατάφερε. «Ο Αλέξης Τσίπρας είναι ένας από εμάς, τους καθημερινούς ανθρώπους. Κυβέρνησε τη χώρα σε μια από τις πιο δύσκολες στιγμές της Μεταπολίτευσης, άπειρος, χωρίς να φταίει, πήρε τη μεγαλύτερη ευθύνη στις πλάτες του και μαζί με την έντιμη παρέα του πάλεψε με τα θηρία, έκανε λάθη, έφαγε το περισσότερο πολιτικό ξύλο, στο εσωτερικό και το εξωτερικό, και κατάφερε μέσα από αγωνίες, πίκρες και θυσίες των Ελλήνων να ρεφάρει για τη χώρα 50 χρόνων αμαρτίες. Παρέδωσε μια Ελλάδα με γεμάτα ταμεία, χωρίς Μνημόνια» δήλωσε ο πρώην δήμαρχος και μέλος του ΣΥΡΙΖΑ Απόστολος Γκλέτσος.

Συμπλήρωσε, δε, στέλνοντας μήνυμα προς τους φίλους της αξιωματικής αντιπολίτευσης: «Την Κυριακή 15 Μαΐου δίνουμε ένα δυναμικό “παρών”. Ψηφίζουμε τον δικό μας άνθρωπο, τον συμμαθητή μας, τον συμφοιτητή μας, που πήγαμε στην πορεία, στο γλέντι, τον άνθρωπο που ξέρει να αγωνίζεται για τον λαό και να εγγυάται την εντιμότητα για όλους τους συνεργάτες του, χωρίς να υπάρχει τίποτα αδιευκρίνιστο». Ο Αποστόλης πιστεύει ότι ο Αλέξης Τσίπρας δεν έχει τίποτε αδιευκρίνιστο στην προσωπικότητά του.

Δεν συμφωνούν όλοι οι φίλοι του με αυτό. Πολλοί είναι βέβαιοι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ και ο πρόεδρός του πρέπει να διορθώσουν πολλά… Η λάμψη, πάντως, του Αποστόλη τέθηκε ήδη στην «υπηρεσία» της ψήφου υπέρ του Αλέξη!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This