Γ. Οικονόμου: «Ουδέν σχόλιον» για το βόλεμα ημέτερων

Εκανε πάλι τον... Κινέζο για τον διορισμό του υιού Μητσοτάκη και της κόρης της γυναίκας του Άδωνι

Must Read

Συνήθως οι κυβερνητικοί εκπρόσωποι ή διαψεύδουν ή απαντούν άλλ’ αντ’ άλλων στις δύσκολες ερωτήσεις και σε κάθε περίπτωση η ενημέρωση που παρέχουν είναι ατέλειωτη κυβερνητική προπαγάνδα και εξωραϊσμός της πραγματικότητας.

Ο Γιάννης Οικονόμου συνήθως δεν διαψεύδει, αλλά κάνει όλα τ’ άλλα, δηλαδή ή δεν απαντά ή απαντά άλλ’ αντ’ άλλων… Όπως έκανε χθες, όταν ρωτήθηκε πάλι, πρώτον, αν είναι ηθικό να προσλαμβάνεται μέλος της οικογένειας ενός υπουργού σε επένδυση που εξαρτάται από τις υπουργικές του αποφάσεις (πρόκειται για την πρόσληψη της κόρης της συζύγου του υπουργού Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη στη Lamda Development, που έχει αναλάβει το Ελληνικό) και, δεύτερον, τι μήνυμα δίνει η κυβέρνηση περί διαφάνειας και οικογενειοκρατίας, σχετικά με την πρόσληψη του υιού του πρωθυπουργού στο γραφείο Ισπανού ευρωβουλευτή και αντιπροέδρου του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε ότι για το δεύτερο θέμα δεν έχει να προσθέσει κάτι, μετά τη δήλωση του εργοδότη του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη σε εφημερίδα. Τι είχε δηλώσει ο Ισπανός ευρωβουλευτής; Οτι είχε μείνει ευχαριστημένος από τις επιδόσεις και τις γνώσεις του μικρού Μητσοτάκη. Λες και το θέμα είναι αν ο υιός έχει γνώσεις και ικανότητες…

Για την πρόσληψη της κόρης της συζύγου του Άδωνι πάλι δεν απάντησε. «Δεν έχω να προσθέσω κάτι σε σχέση με την απάντηση που σας είχα δώσει την άλλη φορά» είπε. Τι είχε πει την άλλη φορά; Οτι δεν ξέρει το θέμα και δεν έχει να κάνει κάποιο σχόλιο… Αν νομίζει ότι μας κοροϊδεύει φόρα παρτίδα, κάνει λάθος…

«Απέναντι» στη ρωσική εισβολή, αλλά κατά του εμπάργκο στο πετρέλαιο

Επίσης, ερωτηθείς για τα διεθνή δημοσιεύματα που φέρουν την Ελλάδα να έχει πιέσει την Κομισιόν να μην επιμείνει στο εμπάργκο στο ρωσικό αέριο «προς όφελος Ελλήνων εφοπλιστών» και εάν αυτό συνιστά τη σωστή πλευρά της ιστορίας, ο κ. Οικονόμου πάλι πέταξε την μπάλα στην εξέδρα. «Η Ελλάδα είναι πλήρως συντονισμένη με τους εταίρους στην Ε.Ε., ξεκάθαρα απέναντι στη ρωσική εισβολή, λόγω και έργω», είπε.

Οταν όμως ρωτήθηκε για τον κ. Τσίπρα, η γλώσσα του λύθηκε και τον κατηγόρησε για υιοθέτηση επιχειρημάτων «από την πρώιμη πασοκική περίοδο», χάριν αντιπολιτευτικής υποκρισίας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This