Χαμόγελο του Παιδιού: Πανικόβλητος ο Γεραπετρίτης από τις καταγγελίες Γιαννόπουλου!

Σοβαρότατες αποκαλύψεις αναφορικά με την μεθόδευση της Δόμνας Μιχαηλίδου

Must Read

Οι σοβαρότατες καταγγελίες του οραματιστή Κώστα Γιαννόπουλου αναφορικά με την μεθόδευση της υφυπουργού Δόμνας Μιχαηλίδου με στόχο την αποδόμηση του «Χαμόγελου του Παιδιού», προκάλεσαν συναγερμό στην κυβέρνηση.

Ο κ. Γιαννόπουλος κατήγγειλε δημοσίως την Μιχαηλίδου για «προνομιακές σχέσεις με ιδιωτικές δομές», στοιχείο που εξηγεί την πολεμική που έχει εξαπολύσει στο ίδρυμα το οποίο έχει σώσει χιλιάδες παιδιά, υποκαθιστώντας την ανυπαρξία του κρατικού μηχανισμού.

Το γεγονός αυτό προκάλεσε την άμεση παρέμβαση του υπουργού επικρατείας Γιώργου Γεραπετρίτη, ο οποίος ήρθε σε επαφή με τον Κώστα Γιαννόπουλο και του ζήτησε να σταματήσει τις δημόσιες καταγγελίες, «διαβεβαιώνοντας» τον οτι θα του κανονίσει συνάντηση με τον ίδιο τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, μόλις ο τελευταίος επιστρέψει από το ταξίδι του στις ΗΠΑ. Παρέμβαση που ως μοναδικό στόχο είχε να σταματήσουν οι καταγγελίες κατά της Μιχαηλίδου, για να «ξεχαστεί το θέμα»! Κατά την προσφιλή τακτική της κυβέρνησης…

Ο Κώστας Γιαννόπουλος – και δικαίως – θεώρησε ότι η κυβέρνηση εξακολουθεί να τον εμπαίζει. Ειδικά μετά την συνάντηση που είχε μαζί με τον Γεραπετρίτη και την Μιχαηλίδου, όπου διαπίστωσε πως οι πολεοδομικές παρεμβάσεις ήταν το μικρότερο από τα προβλήματα που ανακύπτουν, καθώς η ουσία της μεθόδευσης είναι ότι η κυβέρνηση θα μπορεί να αλλάξει ακόμα και το Διοικητικό Συμβούλιο, στο ίδιο του το ίδρυμα!

Μιλάμε για σκάνδαλο πρώτου μεγέθους. Με θύματα χιλιάδες παιδιά και έναν άνθρωπο ο οποίος έχει αφιερώσει ολόκληρη τη ζωή του στην προστασία τους.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This