Τα… φαντάσματα του παρελθόντος νιώθουν υπερήφανα για την ομιλία Μητσοτάκη στο Κογκρέσο!

Must Read

Λυτοί και δεμένοι έχουν βαλθεί να πείσουν ότι η χθεσινή ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στο αμερικανικό Κογκρέσο δεν ήταν ένα ιστορικό ανοσιούργημα και ότι δεν ήταν μια τεράστια χαμένη ευκαιρία να ανακτήσει η Ελλάδα τη χαμένη της αξιοπρέπεια.

Μέσα σε αυτούς τους λυτούς και δεμένους εμφανίζονται και απόμαχοι της πολιτικής, ή αν προτιμάτε, κάποιοι που η πολιτική τους εγκατέλειψε πρώτη.

Μετά τον Θεόδωρο Πάγκαλο, ο οποίος έσπευσε (διαδικτυακά) να δώσει συγχαρητήρια στον Πρωθυπουργό και να χαρακτηρίσει την ομιλία του «εμπνευσμένη», ένα άλλο «φάντασμα» βγήκε στο φως.

Ο πρώην Υπουργός της κυβέρνησης του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη και μετέπειτα υποστηρικτής του Κώστα Σημίτη, Στέφανος Μάνος!

Ο οποίος με καρμπόν χαρακτηρισμό έγραψε για «εμπνευσμένη» ομιλία και δήλωσε μάλιστα, ότι αισθάνθηκε «περηφάνια για τον πρωθυπουργό μου», ο οποίος, κατά τον κ.Μάνο, «με αυτοπεποίθηση και σιγουριά μίλησε στους αντιπροσώπους των ΗΠΑ ως εκπρόσωπος της μεγάλης δύναμης της δημοκρατίας και της ισονομίας».

Με τέτοιους υποστηρικτές πως είναι δυνατόν να μην αισθάνεται… ασφαλής και σίγουρος ο Κυριάκος Μητσοτάκης;

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This