Twitter κατά Άδωνι για τη «στοχοποίηση» λογαριασμού γνωστού χρήστη

Μια ανάρτηση του Υπουργού Ανάπτυξης «έβαλε φωτιά»

Must Read

Σε ένα από τα πρώτα θέματα στις τάσεις του Twitter έχει αναδειχθεί το hashtag #Free_LeftSideris, στο οποίο οι χρήστες του δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης κατηγορούν τον Άδωνι Γεωργιάδη ότι στοχοποίησε γνωστό λογαριασμό χρήστη που ήταν επικριτικός για τη ΝΔ και τον Υπουργό Ανάπτυξης, με αποτέλεσμα αυτός να αποχωρήσει από την πλατφόρμα, μετά και τη φερόμενη δημοσιοποίηση της φωτογραφίας του.

Όλα ξεκίνησαν μετά από μια ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη που έγραφε:

«Ο λογαριασμός αυτός (@LeftSideris) όλα τα χρόνια υποστηρίζει μετά πάθους τον @syriza_gr  υβρίζει τη @neademokratia  και εμένα προσωπικά ειδικά, για το Μνημόνιο, το Psi, ως ακροδεξιό (ο «δημοκράτης») κλπ ανερυθρίαστα υποστηρίζει την εισβολή της Ρωσίας και όλα τα εγκλήματα εκεί….»

Μετά την ανάρτηση αυτή και σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλουν οι χρήστες του Twitter, ο λογαριασμός του @LeftSideris δέχθηκε συντονισμένη επίθεση (σ.σ. «από τα δεξιά τρολ» όπως έγραφαν), ενώ προχώρησαν ακόμα και σε δημοσίευση φωτογραφίας του.

https://twitter.com/kostast167/status/1528656676823384064

https://twitter.com/imagineMusic731/status/1528654743802810369

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This