Εξελέγη Γενικός Γραμματέας του ΕΛΚ ο σύμβουλος του Μητσοτάκη

Πανηγυρίζει ο πρωθυπουργός για «την αδιαμφισβήτητη αναγνώριση της παρουσίας και της πολιτικής της Κυβέρνησης»

Must Read

Στο Συνέδριο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, που πραγματοποιήθηκε στο Ρότερνταμ και συμμετείχε και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, εξελέγη Γενικός Γραμματέας ο ειδικός σύμβουλος του Πρωθυπουργού για τα ευρωπαϊκά θέματα με έδρα τις Βρυξέλλες, Θανάσης Μπακόλας.

Το ποσοστό που συγκέντρωσε έφτασε το 83,9%, κάτι που προκάλεσε τους πανηγυρισμούς της κυβέρνησης. Εξέδωσε μάλιστα και ανακοίνωση, για να ευλογήσει τα γένια της, αναφέροντας:

«Η εκλογή του κ. Μπακόλα σε μια τόσο σημαντική θέση στην ηγεσία της Ευρωπαϊκής κεντροδεξιάς οικογένειας αποτελεί την αδιαμφισβήτητη αναγνώριση της παρουσίας και της πολιτικής της Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας και του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, αλλά και των δράσεων του κόμματος σε διεθνές και ευρωπαϊκό επίπεδο».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This