Βόμβα Κύρτσου κατά Μητσοτάκη: Αυτός μεθόδευσε τις διώξεις κατά εισαγγελέων και δημοσιογράφων!

Νέα τροπή στο πολύκροτο σκάνδαλο από την πλαστογραφία εγγράφων

Must Read

Σε μία σοβαρότατη καταγγελία προέβη πριν από λίγο ο ευρωβουλευτής Γιώργος Κύρτσος με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Σύμφωνα με τον ευρωβουλευτή ο ίδιος ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στην προσπάθειά του να συγκαλύψει το σκάνδαλο Novartis και να μην στραφεί κατά της εταιρείας, μεθόδευσε διώξεις κατά δημοσιογράφων και εισαγγελέων που προσπαθούσαν να διερευνήσουν την σκοτεινή υπόθεση!

Ο Γιώργος Κύρτσος μιλάει ευθέως για παραποίηση δικαστικών εγγράφων ώστε να προστατευτούν «ορισμένοι», εννοώντας προφανώς τα πολιτικά πρόσωπα των οποίων τα ονόματα διεγράφησαν από τις μεταφράσεις οι οποίες κατέληξαν στην δικογραφία για την δήθεν «σκευωρία».

Είναι αυτονόητο ότι όσοι πλαστογράφησαν τα στοιχεία, είχαν ως μοναδικό σκοπό να στηρίξουν το αφήγημα της σκευωρίας, διότι εάν υπήρχαν έγγραφα του FBI στην δικογραφία τα οποία ανέφεραν πολιτικά πρόσωπα, ο ισχυρισμός περί «στημένης» εμπλοκής πολιτικών αντιπάλων, θα κατέρρεε αυτόματα.

Όταν όμως υπάρχει ευθεία καταγγελία από ευρωβουλευτή που μάλιστα εξελέγη με το κόμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη, η υπόθεση παίρνει τελείως διαφορετική τροπή και είναι βέβαιο ότι οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες.

Δεν πρέπει μάλιστα να περάσει απαρατήρητη η αποστασιοποίηση του υπουργείου εξωτερικών από την συγκεκριμένη υπόθεση, καθώς με επίσημη ανακοίνωση αρνείται κάθε εμπλοκή στην πλαστογραφία, ρίχνοντας την ευθύνη σε «ιδιώτες»!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This