Στο Στρασβούργο η «τουρκική ένωση Ξάνθης» κατήγγειλε την Ελλάδα για καταπάτηση των δικαιωμάτων της!

Εμφανίστηκαν σαν εκπρόσωποι της «τουρκικής μειονότητας της Δυτικής Θράκης»! 

Must Read

Στο Συμβούλιο της Ευρώπης, στο Στρασβούργο, βρέθηκε η αυτοαποκαλούμενη «τουρκική ένωση Ξάνθης» για να καταγγείλει την Ελλάδα ότι καταπατά τα δικαιώματά της και δεν την αναγνωρίζει!

Ως εκπρόσωποί της εμφανίστηκαν ο πρόεδρός της Ozan Ahmetoğlu και ο νομικός της σύμβουλος İlker Çavuşoğlu. Στη συνάντηση που είχαν με την Προεδρία της Διάσκεψης Κοινοτικών Οργανώσεων αναφέρθηκαν στις αποφάσεις του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, που δεν εφαρμόζονται από την Ελλάδα εδώ και 14 χρόνια και δεν δίνουν το δικαίωμα στις οργανώσεις και συλλόγους τους να ονομάζονται «τουρκικοί».

Εξέφρασαν δε το αίτημα για την πλήρη εφαρμογή των αποφάσεων του ΕΔΔΑ σχετικά με τις υποθέσεις της «τουρκικής μειονότητας της Δυτικής Θράκης»! 

Και μιας και βρέθηκαν στο Στρασβούργο δεν έχασαν την ευκαιρία να συναντήσουν τον Μόνιμο Αντιπρόσωπο της Τουρκίας στο Συμβούλιο της Ευρώπης, Kaan Esener, για τους ευνόητους φυσικά λόγους!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This