Ο Δούκας του Άρπαξον απάντησε απο ποιον άρπαξε τα πανάκριβα εισιτήρια του NBA;

Είχε πάει στα μουλωχτά, αλλά τον πρόδωσαν οι κάμερες…

Must Read

Πολλές χιλιάδες δολάρια είχε στοιχίσει η παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη στους τελικούς του NBA στη Βοστώνη. Μιλάμε για θέσεις που η καθεμία κοστίζει τουλάχιστον 7 με 8000 $, ίσως και παραπάνω.

Ο Κυριάκος λοιπόν είχε βάλει το καπελάκι και τη μάσκα του θεωρώντας ότι κανένας δεν θα τον πάρει είδηση. Είναι κι αυτό άλλο ένα χαρακτηριστικό της απαράμιλλης ευφυΐας του.

Ο ορισμός της γελοιότητας

Εδώ όμως το θέμα δεν είναι η εξυπνάδα του Κυριάκου Μητσοτάκη, αλλά το γεγονός ότι ακόμα δεν έχει απαντήσει από που άρπαξε τα πανάκριβα αυτά εισιτήρια.

Εάν τα πλήρωσε από την τσέπη του, να δώσει στην δημοσιότητα τα παραστατικά.

Εάν του τα πλήρωσαν, υπάρχει τεράστιο θέμα γιατί εδώ μιλάμε για δωροληψία.

Καταλαβαίνετε ότι σε οποιοδήποτε άλλο πολιτισμένο, δημοκρατικό δυτικό κράτος ο πρωθυπουργός είτε θα είχε απαντήσει είτε θα είχε υποβάλει την παραίτησή του.

Στο φέουδο Μητσοτάκη όμως, ο Δούκας μπορεί να κάνει ότι θέλει χωρίς να δίνει λογαριασμό.

Να παίρνει το προεδρικό αεροσκάφος για να πετάγεται μέχρι τη Βοστώνη και να δει μπασκετάκι, να παίρνει το προεδρικό αεροσκάφος για να πετάγεται μέχρι την Καλαμάτα αντί να πάει με την πρωθυπουργική λιμουζίνα, που οπωσδήποτε θα χρειαζόταν τον αντίστοιχο χρόνο για να φτάσει, εάν συμπεριλάβουμε πόση ώρα ήθελε για να πάει μέχρι το στρατιωτικό αεροδρόμιο της Ελευσίνας, αντίστοιχα να αποβιβαστεί από το αεροδρόμιο της Καλαμάτας και να φτάσει στην πόλη.

Τι περιμένεις όμως από έναν άνθρωπο που τσεπώνει αγροτικές επιδοτήσεις, την ίδια στιγμή που δεν λαμβάνουν αγροτικές επιδοτήσεις αυτοί που τις δικαιούνται πραγματικά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This