Παρέλαση… ψηφοθηρίας στο Gay Pride!

Το Μαξίμου έστειλε όλους τους εξωκοινοβουλευτικούς υπουργούς.- ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ είχαν τα δικά τους περίπτερα

Must Read

Ψηφοθηρικής και μικροπολιτικής στόχευσης η «παρέλαση» κομματικών στελεχών, υπουργών, ακόμη και πολιτικών αρχηγών στο φετινό Athens Pride, με τα κόμματα να διαγκωνίζονται σε δήθεν κοινωνική ευαισθησία, με μοναδικό σκοπό την αλίευση ψήφων από τη δεξαμενή των γκέι.

Το Σαββατοκύριακο, Ν.Δ., ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛ. και ΜέΡΑ25 έδωσαν ρεσιτάλ υποκρισίας συμμετέχοντας στο γνωστό σόου των ομοφυλοφίλων στο κέντρο της Αθήνας με μαζικότερο τρόπο από ό,τι στο παρελθόν, ενώ εντόνως σχολιάστηκε η παρουσία των μελών της κυβέρνησης. Αποδείχτηκε περίτρανα πως, με τις εκλογές να πλησιάζουν, το μόνο που ενδιαφέρει τα επιτελεία των κομμάτων είναι το ψάρεμα ψήφων, με κάθε κόστος.

Από την κυβέρνηση, πάντως, παρέστησαν μόνο εξωκοινοβουλευτικοί υπουργοί… Ανάμεσά τους ο υπουργός Επικρατείας και δεξί χέρι του Κυριάκου Μητσοτάκη, Γιώργος Γεραπετρίτης, ο επίσης υπουργός Επικρατείας Άκης Σκέρτσος, ο ανοιχτά γκέι υφυπουργός Πολιτισμού Νικόλας Γιατρομανωλάκης, η υφυπουργός Εργασίας Δόμνα Μιχαηλίδου και ο γενικός γραμματέας Συντονισμού Θανάσης Κοντογεώργης.

Από την παρέλαση των ομοφυλοφίλων δεν θα μπορούσε, φυσικά, να λείπει ο επικεφαλής του οικονομικού γραφείου του πρωθυπουργού, Αλέξης Πατέλης, ο οποίος ούτως ή άλλως διαφημίζει τις σεξουαλικές του προτιμήσεις όπου βρεθεί κι όπου σταθεί.

Μάλιστα, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛ. είχαν στήσει και δικά τους περίπτερα, με τη Χαριλάου Τρικούπη να βάζει και «πράσινο» ήλιο στην πολύχρωμη σημαία… Το «παρών» έδωσε ο Αλέξης Τσίπρας, αλλά και ο Γιάνης Βαρουφάκης. Η συνομιλία, μάλιστα, του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ με τον ηθοποιό Γιώργο Καπουτζίδη προκάλεσε την αντίδραση του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛ., με τα δύο κόμματα να μαλώνουν για το το ποιο είναι περισσότερο… προοδευτικό.

Ο Αλέξης Τσίπρας με τον Γιώργο Καπουτζίδη

Υποκρισία και θράσος

Τη σπίθα άναψε το σχόλιο του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, πως «όσα περάσαμε όσο ήμασταν κυβέρνηση, τα περάσαμε μόνοι μας, δυστυχώς», με τη Χαριλάου Τρικούπη να του καταλογίζει υποκρισία και θράσος, λέγοντας πως τα νομοσχέδια για το σύμφωνο συμβίωσης και την ταυτότητα φύλου υιοθετήθηκαν χάρη στις ψήφους των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, τότε Δημοκρατικής Συμπαράταξης, και του Ποταμιού.

Ανταπαντώντας, η Κουμουνδούρου άρχισε τις θριαμβολογίες επειδή οι όποιες σχετικές νομοθετικές πρωτοβουλίες υπήρξαν, ελήφθησαν επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. Υπενθυμίζεται πως η αξιωματική αντιπολίτευση κατέθεσε και σχετική πρόταση νόμου, ζητώντας τη θέσπιση όχι μόνο του γάμου, αλλά και της τεκνοθεσίας για τους γκέι, και καλώντας τη Ν.Δ. να τη φέρει προς συζήτηση στη Βουλή και τα υπόλοιπα κόμματα να την κάνουν δεκτή.

Το κάλεσμα, βεβαίως, της Κουμουνδούρου σε ενότητα και εθνική ομοψυχία για τον γάμο των γκέι είναι τουλάχιστον ανειλικρινές, μια και σε άλλα κρίσιμα θέματα, όπως τα εθνικά, λόγου χάρη, δεν επιδεικνύει την ίδια ευαισθησία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This