Όταν η Αγγελοπούλου έβαλε τα κλάματα μπροστά στον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη

Λύγισε επειδή την «έκοψε» από το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας

Must Read

Αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή, το πρόβλημα υγείας της αλλά και την πικρή στιγμή όπου έβαλε τα κλάματα μπροστά στον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη επειδή δεν της επέτρεψε να είναι υποψήφια με τη Νέα Δημοκρατία, έκανε η Γιάννα Αγγελοπούλου.

Μιλώντας στην εκπομπή «Αυτός και ο Άλλος», η κ. Αγγελοπούλου περιέγραψε ότι ξεκίνησε να ασχολείται με τα κοινά το 1986, όταν προσπάθησε και τα κατάφερε να μπει υποψήφια δημοτική σύμβουλος για τον Δήμο της Αθήνας.

«Προσπαθώ να βρω άκρη, ήταν τότε επικεφαλής του κόμματος ο πατέρας του Κυριάκου, ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης. Τέλος πάντων, δεν έβρισκα ραντεβού, δεν μου έδινε και κανείς σημασία, αφίσες δεν είχα κολλήσει στους δρόμους. Για να μην τα πολυλογώ, βρήκα την άκρη και του λέω ‘δώστε μου μια ευκαιρία να βγω και ν’ αποδείξω’. Όπως μου είπε εκ των υστέρων είχε πει στον Έβερτ «βάλε πολλές γυναίκες» – τώρα αυτό δεν ξέρω αν είναι θετικό ή αρνητικό, είναι μια άλλη κουβέντα. Με βάζει ο Έβερτ, βγαίνω. Κι ο Έβερτ μου λέει ‘είσαι και ωραία γυναίκα θα σε βάλω γραμματέα του δημοτικού συμβουλίου’» περιέγραψε και πρόσθεσε μιλώντας για την συνάντησή της με τον Μιλτιάδη Έβερτ όπου του ζήτησε να μπει σε κάποια θέση: «Δεν μου δίνετε μια θέση να δουλέψω;» και τον τότε δήμαρχο Αθηναίων να της απαντά «σε ποια θέση;. Λέω ακούμε πως τα σχολεία έχουν πρόβλημα. Εντάξει λέει θα στο δώσω. Αυτό με έκανε να με πιστέψει ο κόσμος και να με εκλέξει βουλευτή Α’ Αθηνών».

Μάλιστα, όπως είπε, μετά από κάποια χρόνια, σε επόμενες εκλογές, η ίδια ήταν πεπεισμένη ότι θα μπει στο ψηφοδέλτιο, ωστόσο ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης της αρνήθηκε επειδή ήταν μικρή, με αποτέλεσμα η ίδια να λυγίσει μπροστά του και να ξεσπάσει σε κλάματα: «Περνάνε λίγο τα χρόνια, ετοιμαζόμαστε για εκλογές και επειδή είχα γνωρίσει κόσμο νόμιζα θα με έβαζαν υποψήφια στην Α’ Αθηνών και με καλεί ο Μητσοτάκης και μου λέει ‘είσαι μικρή, δεν μπορώ να σε βάλω. Προηγούνται άλλοι με μεγαλύτερη προϋπηρεσία στο κόμμα’. Τότε άρχισα να κλαίω κι αυτή ήταν η πρώτη μου μεγάλη απογοήτευση» είπε.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This