Εμφάνιση «give it to me baby» από τον Κυριάκο!

Βγαλμένος από videoclip στο Μαϊάμι ο πρωθυπουργός

Must Read

Μία φωτογραφία του Κυριάκου Μητσοτάκη που φαίνεται να έχει τραβηχτεί στην Κέα, κάνει το γύρο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Ο πρωθυπουργός φαίνεται βγαλμένος από το γνωστό videoclip των Offspring, για το άσμα pretty fly, με το περιβόητο ρεφρέν «give it to me baby, αχά αχά». Αν και για όσους γνωρίζουν, η Κέα είναι απείρως ομορφότερη από την Φλόριντα.

Την ώρα λοιπόν που η οικονομική, η υγειονομική και η εθνική κρίση βρίσκονται στο απόγειο, ο Κυριάκος αποδεικνύει για άλλη μια φορά πως δεν χωράει σε αυτή την μικρή, ταπεινή και μίζερη χώρα με τα πολλά προβλήματα.

Η φωτογραφία του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Κέα, όπως κυκλοφόρησε σήμερα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ο άνθρωπος είναι γεννημένος για χλιδή, για λιμουζίνες, για πισίνες, για καλλίγραμμα μπαλέτα να τον αποθεώνουν αντί για τους στενούς του συνεργάτες που τον περιστοιχίζουν στο Μαξίμου. Με μοναδικό ρόλο βέβαια για να είμαστε ειλικρινείς, επίσης να τον αποθεώνουν.

Άλλο πάντως να σε αποθεώνει μία θεά με ασημένιο καυτό σορτσάκι και άλλο ο Γεραπετρίτης με τον Σκέρτσο…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This