Ούτε μια «συγγνώμη» από τον Οικονόμου για τα fake news – Κατάπιε τη γλώσσα του

Στηρίζει τον Στουρνάρα και επιμένει στα ψέματα

Must Read

Προκαλεί η στάση του κυβερνητικού εκπροσώπου ο οποίος δεν ζήτησε ούτε μια συγγνώμη για τα fake news που διέσπειρε, υποστηρίζοντας ότι ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος παραπέμπεται στο Ειδικό Δικαστήριο, κατηγορούμενος δήθεν ότι έστησε σκευωρία κατά 10 πολιτικών για το σκάνδαλο Novartis.

Στρυμωγμένος ο Γιάννης Οικονόμου, αρκέστηκε να πει ότι η δήλωσή του «δεν ήταν ακριβής», χωρίς να παραδέχεται ότι διέσπειρε ψέματα. Μάλιστα, με θράσος συνέχισε να ψεύδεται, κάνοντας  λόγο για «πολιτικό ζήτημα». 

«Η πρώτη μου δήλωση, στο αποκλειστικά τυπικό σκέλος του κατηγορητηρίου για τα 10 πολιτικά πρόσωπα της υπόθεσης Novartis, δεν ήταν ακριβής. Αυτό όμως δεν  αίρει το πολιτικό ζήτημα, αλλά και το ουσιαστικό, αφού ο κ. Παπαγγελόπουλος ανάμεσα στα άλλα  κατηγορείται και για ωμή και ανοίκεια παρέμβαση και στην αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου κυρία Ράικου» υποστήριξε και συνέχισε να λέει ωμά ψέματα: «Οι τοποθετήσεις μου την Παρασκευή, ως Κυβερνητικού Εκπροσώπου, εστιάστηκαν αποκλειστικά στο ζήτημα της πολιτικής χειραγώγησης της ελληνικής Δικαιοσύνης την εποχή της διακυβέρνησης από τον ΣΥΡΙΖΑ. Δεν προέβην ούτε σε προσωπικές, ούτε σε δικαστικής αρμοδιότητας κρίσεις».

Μάλιστα, ο Οικονόμου δεν είχε τα κότσια να απαντήσει στην ερώτηση για το αν ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα ζητήσει συγγνώμη που χαρακτήρισε «υπόκοσμο» και «συμμορία» τους δημοσιογράφους που ερεύνησαν τον σκάνδαλο. Ο ίδιος επέμεινε με εξοργιστικό τρόπο, ότι η υπόθεση έχει δυο σκέλη, το δικαστικό και ποινικό αλλά και το πολιτικό: «Και πολιτικά τα όσα είχε πει ο πρωθυπουργός ισχύουν και μέρους αυτών επιβεβαιώνονται για την υπόθεση Ράικου», υπόθεση γιατί οποία δεν έχουν καμιά εμπλοκή οι δημοσιογράφοι που είχε χαρακτηρίσει «υπόκοσμο» ο πρωθυπουργός.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δεν είχε το σθένος να απαντήσει ούτε στην ερώτηση για το αν η κυβέρνηση Μητσοτάκη εμμένει να χαρακτηρίζει «κουκουλοφόρους» τους προστατευόμενους μάρτυρες, για τους οποίους το βούλευμα αναφέρει ότι καλώς τέθηκαν σε καθεστώς προστασίας, αφού γνώριζαν σημαντικές πληροφορίες και κατέθεσαν στοιχεία και έγγραφα.

Τέλος, ο Οικονόμου στήριξε τον Γιάννη Στουρνάρα, χωρίς να απαντάει στην ερώτηση για το γεγονός ότι το βούλευμα χαρακτηρίζει ψευδομάρτυρα τον Νίκο Μανιαδάκη, ο οποίος δέχτηκε εκβιασμούς και απειλές από τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This