«Βόμβες» Μαντζουράνη για εμπλοκή εν ενεργεία πολιτικών στις δικογραφίες Novartis

Ο Νίκος Μανιαδάκης χαρακτηρίζεται από το βούλευμα ως ψευδομάρτυρας

Must Read

Ο δικηγόρος Γιάννης Μαντζουράνης σε συνέντευξη που έδωσε στο Kontra Channel αναφέρθηκε στο «χαστούκι» που έριξε στο Μαξίμου το βούλευμα του δικαστικού συμβουλίου και στη συνωμοσία που έστησε η κυβέρνηση για το σκάνδαλο Novartis.

Διαβάστε ακόμα: Ο Ιωάννης Φιλιππάκης ξεσκεπάζει τους αδίστακτους συνωμότες του «κόμματος NOVARTIS»

Όπως επεσήμανε «γελάνε οι αδίκως διωχθέντες και ολόκληρος ο ελληνικός λαός με το πάθημα της χειρότερης δεξιάς που έχει ζήσει ποτέ ο τόπος μας. Μιας νεοφιλελεύθερης δεξιάς του Κυριάκου Μητσοτάκη που είναι διπλά σκληρή. Χτυπά με την οικονομική της πολιτική αλύπητα την πλειοψηφία των πολιτών και με τον αυταρχισμό της χτυπά αλύπητα τα δικαιώματα και τις ελευθερίες των πολιτών».

Το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και συνήγορος υπεράσπισης του Κώστα Βαξεβάνη, ο οποίος απαλλάχθηκε, εξήγησε ότι η οργανωμένη προσπάθεια παραπληροφόρησης που έγινε με τη διασπορά ψευδών ειδήσεων περί δίωξης Παπαγγελόπουλου και Τουλουπάκη δεν προήλθε, όπως καταγγέλθηκε μόνο από ανώτατες δικαστικές πηγές, αλλά και από την κυβέρνηση.

Αποκάλυψε τι αναφέρει το βούλευμα-κόλαφος και συγκεκριμένα ότι όλες οι ενέργειας των τριών εισαγγελέων ήταν σύννομες, ουδείς παρενέβη το νόμο και το καθήκον του. Οι προστατευόμενοι μάρτυρες είναι αξιόπιστοι και ουσιώδεις. Είπαν την αλήθεια και γνώριζαν γι΄ αυτό και καλώς εκλήθησαν, κατέθεσαν και χαρακτηρίστηκαν προστατευόμενοι. Είχαν εξεταστεί στις ΗΠΑ, γνωστοποιήθηκαν από τις αμερικανικές αρχές στις ελληνικές και δεν είχαν ούτε περίμεναν κανένα αντάλλαγμα. Οι μάρτυρες δεν εξέφρασαν απλή γνώμη αλλά προσκόμισαν αποδεικτικά στοιχεία και έγγραφα. Κατέθεσαν αυτοπροσώπως. Ήταν στον πυρήνα των γεγονότων. Ο Νίκος Μανιαδάκης, ο μοναδικός μάρτυρας που εμφανίστηκε αυτοβούλως και άλλαξε την κατάθεσή του μετά την συνάντησή του με τον Γιάννη Στουρνάρα, χαρακτηρίζεται από το βούλευμα ως ψευδομάρτυρας. Στο βούλευμα ομοφώνως αναφέρεται ότι ο Νίκος Μανιαδάκης παραδέχεται ότι πιέστηκε και απειλήθηκε από τον Γιάννη Στουρνάρα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This