10 Έλληνες στα κάτεργα του Ιράν και δεν μιλάει κανείς, για να μην πληγεί το φρικτό καθεστώς…

Είμαστε οι καρπαζοεισπράκτορες του πλανήτη, αλλά δεν θα το διαβάσετε πουθενά

Must Read

10 Έλληνες και ένας Κύπριος, αιχμάλωτοι του Ιράν. Η είδηση έχει εξαφανιστεί τελείως από την επικαιρότητα. Φανταστείτε αυτοί οι άνθρωποι να ήταν οποιασδήποτε άλλης υπηκοότητας, δυτικής χώρας. Θα είχε ξεσηκωθεί το σύμπαν. Οι εφημερίδες θα είχαν πρωτοσέλιδα αφιερώματα προκειμένου να πιεστούν οι αρχές να επισπεύσουν τις προσπάθειες για την απελευθέρωσή τους. Το θέμα θα είχε φτάσει στον ΟΗΕ. Η χώρα της οποίας πολίτες κρατούνται παράνομα από το Ιράν, θα απαιτούσε κυρώσεις και συντονισμένη δράση από ολόκληρη τη διεθνή κοινότητα.

Για τους Έλληνες ναυτικούς όμως, τίποτα από αυτά δεν ισχύει. Το δράμα τους έχει εξαφανιστεί τελείως από τα ΜΜΕ. Διότι απλούστατα, πρόκειται για μία χαρακτηριστική υπόθεση εγκληματικής δράσης του επικίνδυνου καθεστώτος το οποίο λυμαίνεται την Ελλάδα. Η είδηση εξαφανίστηκε ακριβώς για να μην υπάρχει πολιτικό κόστος για την κυβέρνηση.

Διότι τα τελευταία χρόνια, η ζωή του Έλληνα φαίνεται ότι δεν έχει καμία αξία. Χιλιάδες νεκροί από την πανδημία, αλλά ο υπουργός υγείας αντί να έχει εξοβελιστεί από την πολιτική ζωή του τόπου, ποζάρει στο Ηρώδειο χαμογελαστός μαζί με τον Alice Cooper. Τα κανάλια τον προσκαλούν και τον προβάλλουν, χωρίς να γίνεται η παραμικρή μία στην μεγαλύτερη εθνική τραγωδία σε καιρό ειρήνης, αφού επί των ημερών της συγκεκριμένης κυβέρνησης έχουμε τη μεγαλύτερη μείωση πληθυσμού της Ελλάδας σε καιρό ειρήνης.

Είναι πραγματικά ντροπή! Ντροπή για όλους μας. Ντροπή για κάθε Έλληνα, που ανέχεται αυτό το θηριώδες καθεστώς να καταστρέφει την ζωή του και την πατρίδα του. Ντροπή για τους επίορκους των ΜΜΕ που μπουκώθηκαν με κρατικό χρήμα από το υστέρημά του Έλληνα, για να κρύβουν τα εγκλήματα εις βάρος του ελληνισμού. Για να συνεχίσουν να επιβιώνουν – και οι εργοδότες τους να θησαυρίζουν – εις βάρος των Ελλήνων.

Έφτασαν στο έσχατο σημείο την ώρα που χιλιάδες Έλληνες έχασαν τη ζωή τους επειδή κάτι κτήνη πλούτισαν καταστρέφοντας το έθνικό σύστημα υγείας, να αποκρύπτουν πλήρως ακόμα και το σκάνδαλο Novartis, βαφτίζοντας το «σκευωρία».

Ένα φρικτό καθεστώς που εξελίσσεται στο μεγαλύτερο κίνδυνο για το παρόν και το μέλλον των Ελλήνων, καταστρέφοντας ζωές, περιουσίες, συνείδησης υπό την αιγίδα της συγκάλυψης.

Ας ελπίσουμε ότι η ελληνική δικαιοσύνη να πράξει τα δέοντα, όπως ακριβώς έκανε το ανώτατο δικαστικό συμβούλιο πριν από λίγες ημέρες. Το βούλευμα του οποίου αλλοιώθηκε τεχνηέντως, για να γραφτούν διθυραμβικά πρωτοσέλιδα, πάλι για το καθεστώς!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This