Πανικόβλητος Άδωνις, εγκαταλείπει τον Σαμαρά!

Ζήτησε συγνώμη για τα περί «σκευωρίας» εξοργίζοντας τον Μεσσήνιο

Must Read

Την ώρα που δημοσιογράφοι φιλικά προσκείμενοι στον Αντώνη Σαμαρά, όπως ο Τάσος Τέλλογλου και ο Γιάννης Πρετεντέρης επιδίδονται σε μία άνευ προηγουμένου επίθεση στο Ανώτατο δικαστικό συμβούλιο που γκρέμισε τους ισχυρισμούς περί σκευωρίας και αναγνώρισε πλήρως το μεγάλο σκάνδαλο της Novartis, ο υπουργός ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης με μία επική του εμφάνιση στην τηλεόραση, τα γκρέμισε όλα.

Γελοιοποιώντας έτσι τους ισχυρισμούς περί «σκευωρίας στην σκευωρία», όπου Πρετεντέρης και Τέλλογλου φωτογραφίζουν ακόμα και εμπλοκή του μεγάρου Μαξίμου στην δικαιοσύνη, προκειμένου να καταρρεύσουν οι ισχυρισμοί του Σαμαρά και των άλλων 9 πολιτικών προσώπων με βιογραφικό και καριέρα… Προαναγγέλλοντας μάλιστα και σκληρή αντίδραση του Μεσσήνιου πολιτικού και της παρέας του.

Είναι βέβαιο, ότι για να το γράφει ο Πρετεντέρης και ο Τέλλογλου, ο Αντώνης Σαμαράς ετοιμάζει τις επόμενες κινήσεις του. Εκεί λοιπόν που κάποιος θα περίμενε συσπείρωση του «μετώπου Σαμαρά», έρχεται ο Άδωνις και τα τινάζει όλα στον αέρα. Ποιος; Ο Άδωνις! Ο πλέον ευεργετημένος από τον Αντώνη Σαμαρά! Ο πραίτορας του Αντώνη Σαμαρά! Ο υμνητής του Αντώνη Σαμαρά!

Η αλήθεια είναι ότι όποιος γνωρίζει στο ελάχιστο τι πραγματικά σημαίνει Άδωνις Γεωργιάδης, θα ανέμενε την συγκεκριμένη εξέλιξη. Άλλωστε ο Άδωνις είναι ο μοναδικός πολιτικός που έχει γλείψει εκεί που έφτυνε, και το αντίστροφο.

Αυτό όμως που δεν έχει συνειδητοποιήσει ο Άδωνις Γεωργιάδης είναι ότι τώρα ο διαιτητής που θα «σφυρίξει τη λήξη» είναι άλλος. Είναι κάθε ένας από τους δημοσιογράφους, τους εισαγγελείς και τους πολιτικούς που στοχοποιήθηκαν εδώ και τόσα χρόνια από τον Άδωνι και την παρέα του, σε μία πρωτοφανή επιχείρηση δολοφονίας χαρακτήρων.

Αυτοί θα κρίνουν ποιος «θα πάει μέχρι τέλους» και πιο ακριβώς θα είναι το «τέλος».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This