Χυδαία επίθεση Άδωνι στους δικαστές που διέλυσαν τα μυθεύματα της «σκευωρίας» Novartis!

Διαψεύδει τώρα ότι ζήτησε συγγνώμη – Συνεχίζεται ο αυτοεξευτελισμός

Must Read

«Στη Δημοκρατία όλοι κρίνονται και οι δικαστές γι’ αυτά που γράφουν και ο καθένας αποφασίζει πώς θέλει να τελειώσει την καριέρα του σε ντροπή ή σε τιμή … Πέταξαν για λόγους που οι σοφοί μας δικαστές έκριναν, 50.000 σελίδες δικογραφίας στα σκουπίδια και είπαν ότι οι δύο συνάδελφοί τους ανώτατοι δικαστικοί λειτουργοί δεν ήξεραν τι έγραφαν… Η ιδέα ότι οι δικαστές ήθελαν να σώσουν τους συναδέλφους τους μου προκαλεί φρίκη».

Ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος χαρακτήρισε «παράλογο από τη μια του άκρη μέχρι την άλλη» το βούλευμα του Δικαστικού Συμβουλίου το οποίο κατέρριψε το σαθρό κατηγορητήριο για τη «σκευωρία» Novartis και έκρινε οριστικά και αμετάκλητα ότι πρόκειται για σκάνδαλο, επιτέθηκε στους λειτουργούς της δικαιοσύνης με απροκάλυπτο τρόπο!

Μάλιστα, ευρισκόμενος σε παροξυσμό διαστρέβλωσης των γεγονότων, σχολίασε για τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, ότι «τα έχει χαμένα»!

Από το 7’20” του βίντεο οι σχετικές αναφορές στη Novartis:




Ο Υπουργός Ανάπτυξης διέψευσε ακόμα ότι ζήτησε συγγνώμη («ούτε ζήτησα, ούτε θα ζητήσω ποτέ συγγνώμη από αυτούς που πήγαν να με κλείσουν με ψέματα στη φυλακή») και επέμεινε πως θεωρεί ότι υπάρχει «σκευωρία»!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This