Μητσοτάκης: Συνδέει τον ΣΥΡΙΖΑ με την βόμβα στον Real! Τον κατηγορεί για «βερναδακισμό» και «εκτσογλανισμό» της πολιτικής ζωής

Must Read

Οξύτατη προσωπική επίθεση εξαπέλυσε στον Αλέξη Τσίπρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο τέλος της ομιλίας του στην Ολομέλεια της Βουλής. Μάλιστα εμμέσως πλην σαφώς τον συνέδεσε με την επίθεση στον Real! Ο πρωθυπουργός κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ για «χυδαιότητα χωρίς σύνορα», «εκτσογλανισμό» της πολιτικής ζωής, φαρισαϊσμός, ενώ στον όρο «πολακισμό» προσέθεσε και τον «βερνδακισμό».

Ο Κ. Μητσοτάκης είπε: «που είναι ο Αλ. Τσίπρας σήμερα; Συναντιέται με τον Θ. Λυμπερόπουλο; Αλήθεια είναι. Δεν είναι εδώ γιατί αν ήταν εδώ, θα αναγκαζόταν να τοποθετηθεί ο ίδιος για τις απίστευτες αθλιότητες του Χρ. Βερναρδάκη. Θα έρθει όμως. Δεν μπορεί να μην έρθει. Είμαι περίεργος αν θα έχει εκ μέρους του χώρου που εκπροσωπεί το πολιτικό θάρρος να ζητήσει ο ίδιος μία συγγνώμη από την υπουργό Παιδείας. Δεν είμαι σίγουρος ότι θα έχει το θάρρος να ζητήσει συγγνώμη γιατί φοβάμαι ότι αυτό που είδαμε χθες δεν είναι μεμονωμένο φαινόμενο. Ξέρετε γιατί; Γιατί αυτός ο βερναδακισμός είναι ουσιαστικά ένας πολακισμός. Είναι ένας ΣΥΡΙΖΑϊκός φαρισαϊσμός. Το τελευταίο σκαλοπάτι λαϊκισμού. Είναι αυτό που έχει χαρακτηριστεί ο εκτσογλανισμός της δημόσιας ζωής. Είναι η τοξικότητα για την οποία είχα προειδοποιήσει ότι θα δηλητηριάζει την καθημερινότητα ο ΣΥΡIΖΑ».

Και ο πρωθυπουργός συνέχισε: «δυστυχώς δεν εκπορεύεται από εξαιρέσεις. Είναι ο κανόνας σας. Είναι το περιβόητο ηθικό πλεονέκτημα. Πριν τις αθλιότητες Βερναρδάκη είχαν προηγηθεί και άλλες. Εσείς δεν μας λέγατε κύριε Φίλη ότι η Ν. Κεραμέως έχει δύο παιδιά και θα την θυμούνται ότι ως Ηρώδης κατάσφαξε χιλιάδες φοιτητές; Τα είπατε αυτά;». Ο Ν. Φίλης φώναζε «όχι. Όχι» και ζητούσε το λόγο επί προσωπικού (που δεν του δόθηκε ούτε μετά την ομιλία Μητσοτάκη).

«Όλα αυτά έχουν αρχή μέση και τέλος στην αθλιότατα του ΣΥΡΙΖΑ. Τα τρία μέτρα του Πολάκη, τα μαχαίρια του Φίλη, η μητροκτονία του Βερναδάκη. Από ένα κόμμα που μιλά για ποιότητα του δημοσίου λόγο και της ενημέρωσης επειδή το είπαν κάποιοι Ρεπόρτερ Χωρίς Σύνορα. Και όλα αυτά την ώρα που μπήκε βόμβα σε σταθμό που κατέκρινε τις δηλώσεις Βερναδάκη. Χυδαιότητα χωρίς σύνορα», κατέληξε ο Κ. Μητσοτάκης ζητώντας από τον Αλ. Τσίπρα να αποδοκιμάσει στη Βουλή όσα είπε ο Χρ. Βερναδάκης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This