Διασυρμός του Μαργαρίτη Σχοινά από την αποκάλυψη του Politico!

Ο υποτιθέμενος «πολέμιος του λαϊκισμού» παρέα με το Μητσοτάκη, σε ακροδεξιά φιέστα στην Ιταλία στα μουλωχτά!

Must Read

Μείζον πολιτικό θέμα για τον Ευρωπαίο Επίτροπο Μαργαρίτη Σκοινά όσο και για την Ευρωπαϊκή Επιτροπή αποτελεί η συμμετοχή του σε ετήσιο φεστιβάλ της νεολαίας της Ακροδεξιάς Μελόνι. Της γυναίκας που δεν κρύβει το παρελθόν της και δεν αποκηρύσσει τον φασισμό του σφαγέα των Ελλήνων, Μπενίτο Μουσολίνι. Για να μην αδικούμε τον επίτροπο, μπορεί απλά να έχει μια έφεση στους μισέλληνες, όπως φάνηκε και από την πρόσφατη συνάντηση του με τον Τσαβούσογλου, όπου δεν μπορούσε να κρύψει το χαμόγελο ικανοποίησης από το πρόσωπο του.

Άλλωστε, η Ελλάδα δεν χρειάζεται να φοβάται τους ξένους φασίστες. Έχει τους ντόπιους υμνητές του φασισμού, που μόλις κατέκτησαν θέσεις εξουσίας από το 2011 μάλιστα, φαίνεται ότι καταφέρνουν να εξοντώσουν συστηματικά τον ελληνισμό, τόσο βιολογικά όσο και οικονομικά όπως φαίνεται από την άθλια επίδοση της Ελλάδας στην διαχείριση της πανδημίας, και στην οικονομία, στην πρωτοφανή μείωση του πληθυσμού και την κατάρρευση του ΑΕΠ. Φυσικά μερίδιο ευθύνης φέρει και ο ελληνικός λαός που γκρέμισε τον Καραμανλή ο οποίος αρνείτο πεισματικά να συνεργαστεί με τα άκρα, και έφερε τα άκρα στην εξουσία. Τα αποτελέσματα τα βλέπουμε.

Στην αποκάλυψή του το Politico αναφέρει :«Ήταν μια ευκαιρία να απομακρυνθούμε από μια ενοχλητική προσέγγιση που οδήγησε σε σοβαρό και αδικαιολόγητο αποκλεισμό της ομάδας μας από θεσμικούς ρόλους», δήλωσε ο Φίττο, ο οποίος το περιέγραψε ως «realpolitik».

Τον Δεκέμβριο, στο ετήσιο φεστιβάλ Atreiu – μια εκδήλωση για τη δεξιά νεολαία της Ιταλίας που ιδρύθηκε από τη Μελόνι το 1998 – προσέλκυσε τους υπουργούς και τον Ευρωπαίο Επίτροπο Μαργαρίτης Σκοινάς ως ομιλητές»

Μετά την αποκάλυψη του Politico ο Έλληνας αντιπρόεδρος της Κομισιόν οφείλει να δώσει εξηγήσεις για την απίστευτη επιλογή του να βρεθεί στο στο ετήσιο Φεστιβάλ Atreiu της νεολαίας του κόμματος της Μελόνι.

Ο δημοσιογράφος Αποστόλης Ζουπανιώτης αναρωτιέται στο τουίτερ: «Αληθεύει ότι ο Μαργαρίτης Σχοινάς παρευρέθηκε και χαιρέτισε εκδήλωση του νεοφασιστικού κόμματος;»

Τι διαπίστωσε το ieidiseis.gr

«Ναι, ο Έλληνας αντιπρόεδρος της Κομισιόν παραβρέθηκε τον περασμένο Δεκέμβριο στο ετήσιο Φεστιβάλ Atreiu της νεολαίας του κόμματος της Τζόρτζιας Μελόνι! Της ηγέτιδας του ακροδεξιού κόμματος που προηγείται στις δημοσκοπήσεις στην Ιταλία και ενδεχομένως σχηματίσει τον Δεκέμβριο κυβέρνηση με ναζιστικά και άλλα ακροδεξιά κόμματα.

Δεν γνωρίζουμε αν ο Μαργαρίτης Σχοινάς χαιρέτισε, δεν επιβεβαιώνεται από την έρευνά μας,όμως μόνο και μόνο η συμμετοχή του συνιστά μείζον πολιτικό θέμα, τόσο για τον ίδιο, όσο και για την Ευρωπαϊκή Επιτροπή!»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This