Δένδιας για Ισαάκ και Σολωμού: «Οι φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί δεν λογοδότησαν»

Must Read

Ανάρτηση για την επέτειο της δολοφονίας του Τάσου Ισαάκ ο οποίος έπεσε νεκρός από τα χέρια Τουρκοκυπρίων και Γκρίζων Λύκων, ενώ πραγματοποιούσε ειρηνική διαδήλωση κατά την διάρκεια της τουρκικής κατοχής, έκανε ο Νίκος Δένδιας. Ο υπουργός Εξωτερικών αναφέρθηκε και στην δολοφονία του Σολωμού Σολωμού τρεις ημέρες μετά, όταν μετά την κηδεία του Ισαάκ μπήκε σε τουρκικό φυλάκιο  προκειμένου να κατεβάσει την τουρκική σημαία.

«Σήμερα, 11/8, συμπληρώνονται 26 χρόνια από την αποτρόπαιη δολοφονία του Τάσου Ισαάκ από τα όργανα της τουρκικής κατοχής στην Κύπρο. Ακολούθησε, στις 14/8, η δολοφονία του Σολωμού Σολωμού» σημείωσε ο Νίκος Δένδιας και τόνισε ότι οι φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί έμειναν ατιμώρητοι:

«Παρά τις αποφάσεις του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων για τη διερεύνηση της υπόθεσης, η Τουρκία ουδέποτε συμμορφώθηκε και οι φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί των δολοφονιών ουδέποτε λογοδότησαν» έγραψε στην ανάρτησή του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This