Μέτρα ασφαλείας με απίστευτες υπερβολές

Δεν επετράπη ούτε στους φωτορεπόρτερ να τραβήξουν φωτογραφίες πριν από την έναρξη της συνεδρίασης

Must Read

Ανευ προηγουμένου μέτρα ασφαλείας τηρήθηκαν κατά τη συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας. Κατόπιν άνωθεν εντολών, κατά τη διάρκεια της μαραθώνιας συνεδρίασης απαγορεύτηκε η παρουσία των δημοσιογράφων ακόμη και στον διάδρομο μπροστά από την αίθουσα της Γερουσίας.

Με το που έφταναν στη… γωνία του μακρύ διαδρόμου οι εκπρόσωποι του Τύπου, έρχονταν αντιμέτωποι με τους αστυνομικούς, οι οποίοι τους εξηγούσαν ευγενικά πως δεν επιτρέπεται να πλησιάσουν άλλο.

Ερωτήματα

Μάλιστα, δεν επετράπη στους φωτορεπόρτερ να τραβήξουν φωτογραφίες πριν από την έναρξη της συνεδρίασης, εν αντιθέσει με τις δύο πρόσφατες συνεδριάσεις της ίδιας επιτροπής, πάλι με αντικείμενο τις παρακολουθήσεις.

Αναρωτιέται κανείς για ποιον λόγο απλώθηκε τέτοιο πέπλο προστασίας στους παρευρισκομένους και, βεβαίως, κυρίως στα πολιτικά πρόσωπα. Μάλιστα, έγινε ό,τι ήταν ανθρωπίνως δυνατό προκειμένου οι υπό ακρόαση να μην έρθουν καθόλου σε επαφή με δημοσιογράφους! Είναι χαρακτηριστικό πως, σύμφωνα με πληροφορίες, και η είσοδος και η έξοδος των «8» δεν έγινε από τις κεντρικές εισόδους του Μεγάρου του Κοινοβουλίου, αλλά από το… εντευκτήριο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This