Ανδρουλάκης: «Να δώσει εντολή ο Μητσοτάκης για άρση του απορρήτου»

Must Read

Εφ όλης της ύλης ήταν η ομιλία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκου Ανδρουλάκη, στο Ζάππειο, στις διήμερες εκδηλώσεις για τα 48 χρόνια από την ιδρυτική διακήρυξη του ΠΑΣΟΚ.

Αναφερόμενος στην υπόθεση των παρακολουθήσεων υπογράμμισε πως υπάρχουν πολλά ερώτηματα για τα οποία πρέπει να απαντήσει η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας. «Οι υποκλοπές είναι αντίληψη της παράταξης της ΝΔ, λέγοντας ότι κάποια χούγια δεν φεύγουν» είπε, ενώ κάλεσε τον πρωθυπουργό να εγκρίνει την άρση του απορρήτου. «Ο βασιλιάς είναι γυμνός και κρύβεται πίσω από σενάρια επιστημονικής φαντασίας», ανέφερε.

«Δεν θα αφήσω κανέναν να ρίχνει σκιές στην πολιτική μου διαδρομή», τόνισε ο Νίος Ανδρουλάκης προσθέτοντας ότι δεν θα επιτρέψει «να μπουν εμπόδια στη νικηφόρα πορεία της παράταξης».

Μητσοτάκης και Τσίπρας επιθυμούν να ελέγξουν τους αρμούς της εξουσίας, ανέφερε ο πρόεδρος του του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ υπογραμμίζοντας πως η Ελλάδα έχει ανάγκη να γυρίζει σελίδα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στο αριστερό πόδι μετά από τραυματισμό του σε αγώνα μπάσκετ στο Ζάππειο, ωστόσο η προγραμματισμένη ομιλία του διεξήχθη κανονικά.

Δείτε επίσης: Στο νοσοκομείο ο Νίκος Ανδρουλάκης

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This