Κατακραυγή κατά Άδωνι για την διαφήμιση σε περιθωριακό έντυπο

Μια απο τις κύριες αιτίες της εθνικής μας τραγωδίας…

Must Read

Σε κονφερασιέ έχει μετατραπεί ο πιο αποτυχημένος υπουργός ανάπτυξης απο συστάσεως του ελληνικού κράτους και είναι απολύτως λογικό. Ένας άνθρωπος μειωμένων ικανοτήτων με μοναδικό όπλο την πολιτική εξαπάτηση και τον αδίστακτο χαρακτήρα του ήταν απολύτως αναμενόμενο τόσο στο να αποτύχει ως υπουργός, όσο και το να γλύφει αδιάκριτα ακόμα και την εφημερίδα με τος απανωτές καταδίκες προκειμένου να επιβιώσει πολιτικά.

Ο Άδωνις θυμίζει τον αξέχαστο Γιάνννη Γκιωνάκη στην ταινία «Ο αχόρταγος» όταν κραύγαζε «φέρτε μου κατουρημένες ποδιές να φιλήσω», όταν από δοσατζής ήθελε να γίνει υπουργός…

Ο Άδωνις δεν έχει πρόβλημα να γλύψει ακόμα και εκεί που έφτυνε, αρκεί να επιβιώσει

Θα ήταν κωμικό εαν η Ελλάδα δεν αντιμετώπιζε τα πλέον άθλια οικονομικά αποτελέσματα στη μεταπολίτευση. Υπερχρεωμένη, με ρεκόρ εμπορικού ελλείμματος, δίδυμα ελλείμματα και τα spreads στα ύψη. Λογικό για μια χώρα όπου ο Άδωνις λογίζεται ως υπουργός και τα Παραπολιτικά ως εφημερίδα…

Η ανάρτηση του πάντως, έχει προκαλέσει δεκάδες αρνητικά και απαξιωτικά σχόλια. Δυστυχώς εμπεριέχουν βαρύτατους χαρακτηρισμούς, όποτε επισκεφθείτε τον σύνδεσμο που ακολουθεί για να τα δείτε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This