Στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο Ανδρουλάκης για τις υποκλοπές

«Δεν μπορούμε να δεχτούμε έναν αντισυνταγματικό μιθριδατισμό στη χώρα» είχε σχολιάσει στη ΔΕΘ για την στάση της Προέδρου

Must Read

Μετά τις εξελίξεις στην Εξεταστική Επιτροπή, αλλά και την συμπληρωματική μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε ο Νίκος Ανδρουλάκης στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών, για την υπόθεση της παρακολούθησης του κινητού του τηλεφώνου, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ θα συναντήσει στις 1 το μεσημέρι της Τετάρτης την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Ο Ανδρουλάκης θα γίνει δεκτός στο Προεδρικό Μέγαρο σε μια προσπάθεια να πιέσει την κυβέρνηση και τον ίδιο τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, ώστε να διαλευκανθεί το σκάνδαλο των υποκλοπών και να μάθει για ποιο λόγο τον παρακολουθούσε η ΕΥΠ.

Μάλιστα και στη συνέντευξη Τύπου στη ΔΕΘ είχε δεχτεί ερώτηση αν είναι ικανοποιημένος με την αντίδραση της Προέδρου της Δημοκρατίας και είχε απαντήσει:

«Θα επιδιώξω σύντομα να την δω, διότι πρέπει και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, η οποία είναι εγγυητής του πολιτεύματος, να βοηθήσει για την ομαλοποίηση του πολιτικού κλίματος, χωρίς συνωμοσιολογίες και χωρίς διχαστικά διλήμματα που οδηγούν στη συγκάλυψη. Και ως Δικαστής η Πρόεδρος της Δημοκρατίας έχει περισσότερο βαρύτητα, όπως και άλλοι συνταγματολόγοι, διότι δεν μπορούμε να δεχτούμε έναν αντισυνταγματικό μιθριδατισμό στη χώρα. Δεν μπορεί να γίνει ανεκτός ένας αντισυνταγματικός μιθριδατισμός, ο οποίος κάνει το Σύνταγμα να βρίσκεται σε δεύτερη μοίρα σε τόσο σοβαρά θέματα που αφορούν τη διάκριση εξουσιών και τα ανθρώπινα δικαιώματα».

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This