Ο Μπρατάκος επιχειρεί με συνεχή τραπεζώματα σε ταβέρνες να ανυψώσει το ηθικό των βουλευτών της Ν.Δ

Φάγανε, φάγανε...

Must Read

Με τραπεζώματα σε διάφορες ταβέρνες επιχειρεί ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ Γιάννης Μπρατάκος να… ανυψώσει το ηθικό των βουλευτών της Ν.Δ., που είναι ιδιαίτερα δυσαρεστημένοι με όσα γίνονται στην κυβέρνηση, αφού αυτοί ακούν τα εξ αμάξης από τους ψηφοφόρους για την ανεξέλεγκτη ακρίβεια αλλά και για το σκάνδαλο των υποκλοπών, καθώς αναγκάζονται να απολογούνται σε κάθε επαφή τους με την εκλογική βάση χωρίς να έχουν πειστικές απαντήσεις να δώσουν.

Επίσης το κλίμα στην Κ.Ο. της Ν.Δ. είναι βαρύ μετά την απόρριψη από τον Κυριάκο Μητσοτάκη των εισηγήσεων για πρόωρες εκλογές, για την αλλαγή του εκλογικού νόμου, κυρίως όμως μετά τη δήλωσή του ότι δεν πρόκειται να κάνει ανασχηματισμό, τον οποίο περίμεναν πολλοί με την ελπίδα ότι θα δουν υπουργική καρέκλα.

Μέχρι στιγμής ο κ. Μπρατάκος μαζί με τον γραμματέα της Ν.Δ. Παύλο Μαρινάκη έχει τραπεζώσει τρεις ομάδες βουλευτών. Την περασμένη Τετάρτη σε ταβέρνα της Αθήνας το «παρών» έδωσαν ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης και οι βουλευτές Ευριπίδης Στυλιανίδης, Νικήτας Κακλαμάνης, Χάρης Θεοχάρης, Μακάριος Λαζαρίδης, Ιάσων Φωτήλας και Βασίλης Οικονόμου.

Τη συνάντηση αποκάλυψε στο twitter ο Ιάσων Φωτήλας με το μήνυμα «Προχωράμε όλοι μαζί δυνατά».

Είχε προηγηθεί στις 13 Σεπτεμβρίου δείπνο με τους Τάκη Θεοδωρικάκο, Νόνη Δούνια, Σπήλιο Λιβανό, Γιώργο Στύλιο, Χριστίνα Αλεξοπούλου, Θανάση Μπούρα, Θοδωρή Ρουσόπουλο, Σοφία Βούλτεψη, Κώστα Μπλούχο, Σταύρο Κελέτση, Ανδρέα Νικολακόπουλο, Μάξιμο Σενετάκη, Μαρία-Αλεξάνδρα Κεφάλα, Παναγή Καππάτο, Χρήστο Κέλλα, Χρήστο Μπουκώρο και Μίλτο Χρυσομάλλη.

Επίσης, οι κύριοι Μπρατάκος και Μαρινάκης είχαν παραθέσει δείπνο στη Θεσσαλονίκη και σε όλους τους βουλευτές Κεντρικής Μακεδονίας τις ημέρες που ήταν εκεί ο πρωθυπουργός για τη ΔΕΘ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This