«Ακονίζονται» μαχαίρια για την Ούρσουλα

Οι σεφ στα ρεστοράν κάτω από την Ακρόπολη ετοιμάζονται για την επίσκεψη της προέδρου της Κομισιόν στην Αθήνα

Must Read

Στρώνονται τα κόκκινα χαλιά και μαγειρεύονται τα γεύματα στα ρεστοράν κάτω από την Ακρόπολη για την υποδοχή της προέδρου της Κομισιόν Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, που έρχεται την Πέμπτη στην Αθήνα.

  • Από τη Βίβιαν Μπενέκου

Η πρόεδρος είναι καλεσμένη του Athens Democracy Forum, όπου θα απευθύνει ομιλία. Η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν θα γίνει δεκτή και από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά και από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Το συνέδριο θα γίνει στο Ζάππειο Μέγαρο, στη Στοά του Αττάλου και στην Ακαδημία Αθηνών, από την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου έως την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022 και θα έχει τίτλο «Δέκα χρόνια δημοκρατίας. Και τώρα τι;». Αλλωστε το συγκεκριμένο πολιτικό φόρουμ γιορτάζει φέτος τα 10 του χρόνια. Η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, ο πρώην γενικός γραμματέας του ΟΗΕ Μπαν Κι Μουν, η αναπληρώτρια ύπατη εκπρόσωπος για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα του ΟΗΕ Νάντα αλ Νασίφ, αλλά και ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι θα μιλήσουν στο συνέδριο.

Φυσικά, η πρόεδρος της Κομισιόν δεν είναι πολύ αγαπητή στο ελληνικό κοινό, εάν κρίνουμε από τα social media, κι αυτό γιατί σε συνέχεια των προκατόχων της ούτε αυτή φαίνεται να καταλαβαίνει ότι οι πολίτες της Ε.Ε. θέλουν πια γρήγορες και στοχευμένες λύσεις στα προβλήματά τους. Εντούτοις, θα μιλήσει για το πώς αντιλαμβάνεται τη δημοκρατία εν έτει 2022!

Δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό το πλήρες πρόγραμμα της Ούρσουλα, αλλά μαθαίνουμε ότι «γυαλίζονται» τα πιρούνια και «ακονίζονται» τα μαχαίρια των σεφ για τα γεύματα και τα δείπνα που θα ακολουθήσουν την έλευση των επισήμων. Μεγαλεία η Σακελλαροπούλου…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This