Κεραυνοί Κύρτσου: «Σκάνδαλο ότι δεν παρενέβη η Δικαιοσύνη για το ρεκόρ θανάτων»

Αιχμές για τα σοκαριστικά στοιχεία της μελέτης Λύτρα

Must Read

Τον ασκό του Αιόλου άνοιξε το β’ μέρος της αποκαλυπτικής μελέτης του καθηγητή Θεόδωρου Λύτρα για τη θνητότητα εντός και εκτός Μονάδων Εντατικής Θεραπείας στα νοσοκομεία της χώρας, με επιστήμονες και αντιπολίτευση να εξαπολύουν πυρά προς την κυβέρνηση για την δολοφονική διαχείριση της πανδημίας. 

Την ώρα που κυβερνητικά στελέχη επιχειρούν να αποδομήσουν τη μελέτη και να ρίξουν λάσπη στον καθηγητή Θ. Λύτρα, αρνούμενοι την πραγματικότητα και τα τρομακτικά στοιχεία που προκύπτουν από την έρευνα, πληθαίνουν οι φωνές για τις εγκληματικές τους ευθύνες.

«Θεωρώ σκάνδαλο το γεγονός ότι η Δικαιοσύνη δεν κινείται κατά υπευθύνων για το ρεκόρ θανάτων από πανδημία» έγραψε σε ανάρτησή του ο Γιώργος Κύρτσος και πρόσθεσε: «Με την έκθεση Λύτρα η τεκμηρίωση λαθών& παραλείψεων που οδήγησαν σε τραγωδία ΜάτιΧ100 είναι απόλυτη» έγραψε και τόνισε με αιχμηρό ύφος: «Χρειάζονται όμως ποιότητα και ανεξαρτησία των δικαστικών λειτουργών!».

Δείτε επίσης: «Καρφιά» Λύτρα για την «τιμωρία» του Μαξίμου μετά την έρευνα-«κόλαφο»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This