Συγκινητικός Κυριάκος, κάνει πράξη το επενδυτικό πρόγραμμα του πατέρα του

Κρίμα που δεν υπάρχει πλέον η Καλτσεστρούτσι να πάρει το Ελληνικό

Must Read

Η αναγγελία του Κυριάκου Μητσοτάκη για την μεγάλη επένδυση της Google, η οποία ήταν επανάληψη της αναγγελίας του Κυριάκου Μητσοτάκη για την μεγάλη επένδυση της Google πριν από δυόμισι χρόνια, συνιστά την απόδειξη ότι ο πρωθυπουργός κινείται ακριβώς στα επενδυτικά χνάρια του πατρός του.

Είχαν προηγηθεί βέβαια οι αναγγελίες για το τεράστιο εργοστάσιο ηλεκτρικών αυτοκινήτων που θα φτιαχνόταν στην Ελλάδα, από Γερμανούς που εντέλει αποδείχτηκαν Αλβανοί των Σκοπίων, αλλά το εργοστάσιο φτιάχτηκε στα Σκόπια.

Ακόμα μεγαλύτερο, ήταν το φιάσκο του Ελληνικού. Όπου θα έμπαιναν οι μπουλντόζες τον Ιούλιο του 2019, αλλά μέχρι σήμερα έχει φτιαχτεί μόνο ένα Συντριβάνι.

Η επένδυση της Google όμως, συνιστά την αδιάλειπτη συνέχεια των επενδύσεων που είχε προαναγγείλει ότι θα φέρει ο αείμνηστος Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, οι οποίες θα δημιουργούσαν δεκάδες χιλιάδες θέσεις εργασίας. Εντέλει οι «επενδύσεις» του αείμνηστου ήταν οι χιλιάδες διορισμοί στην ΔΕΗ, έργο που συνεχίζει ο γιος του, η έλευση της Ιταλικής μαφίας, έργο που επίσης συνεχίζει ο γιος του και ο διπλασιασμός του Δημόσιου χρέους, έργο που επίσης συνεχίζει ο γιος του.

Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης λοιπόν, όπως θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, είχε επίσης προαναγγείλει χιλιάδες θέσεις εργασίας στον τομέα της πληροφορικής. Το ίδιο συνεχίζει να προαναγγέλλει ο Κυριάκος εδώ και τρία χρόνια, με αφορμή την επένδυση της Google. Εάν έχουμε την τύχη να μας κυβερνήσει και ένα εγγόνι – Μητσοτάκης, ίσως δούμε πραγματικά επενδύσεις στην «πληροφορική», Όταν ο υπόλοιπος πλανήτης θα κινείται με ταχύτητες κβαντικής μηχανικής.

Σε περίπτωση φυσικά που οι «Μητσοτάκηδες» του σήμερα συνεχίσουν με τον ίδιο ρυθμό, οι επενδύσεις του μέλλοντος θα αναλώνονται στην κατασκευή τόξων και στην «ανακάλυψη» του τσακμακιού.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This