Την παρέμβαση της Europol ζητά η Ευρωβουλή για τις υποκλοπές!

Σφίγγει ο κλοιός γύρω από τον Μητσοτάκη

Must Read

Σοβαρότατη εξέλιξη είχαμε πριν από λίγο αναφορικά με το σκάνδαλο των υποκλοπών. Λίγα μόλις εικοσιτετράωρα μετά τη συνάντηση που είχε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Μέγαρο Μαξίμου, με την αντιπρόεδρο της Κομισιόν για τις Αξίες και τη Διαφάνεια, Βιέρα Γιούροβα, η επιτροπή PEGA του Ευρωκοινοβουλίου ζήτησε συνδρομή της Europol για τα παράνομα λογισμικά σε Ουγγαρία, Πολωνία, Ελλάδα, Ισπανία!

Πρόκειται για μία εξαιρετικά σημαντική εξέλιξη με απρόβλεπτες συνέπειες για τον ίδιο τον πρωθυπουργό. Να σημειωθεί ότι λίγο μετά την συνάντηση, το Μέγαρο Μαξίμου εξέδωσε μία απίστευτη ανακοίνωση, η οποία φυσικά αναμεταδόθηκε αμάσητη από το σύνολο των φιλοκυβερνητικών ΜΜΕ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η συζήτηση του Μητσοτάκη με την αντιπρόεδρο της Κομισιόν αναλώθηκε στο να επαναλάβει ο πρωθυπουργός το πόσο πρόθυμος είναι να συγκρουστεί με τον κακό Πούτιν, δίνοντας την εντύπωση πως το θέμα των υποκλοπών είχε λήξει!

Εδώ αποδεικνύεται πως το σκάνδαλο όχι μόνο δεν έχει κουκουλωθεί, αλλά αναλαμβάνει δράση η ίδια η ΕΕ απαιτώντας μάλιστα την εμπλοκή της Europol!

Είναι εμφανές ότι παρά τα παραπλανητικά δημοσιεύματα που εκπορεύονται από το Μαξίμου, ο κλοιός γύρω από τον Κυριάκο Μητσοτάκη σφίγγει ασφυκτικά.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This