Πάγωσε ο Άδωνις από την αποκάλυψη της αρτοποιού για την ζάχαρη!

Ο υπουργός που υποστήριζε ότι ούτε ένας φούρνος δεν έχει κλείσει στην Ελλάδα!

Must Read

Δύσκολο πρωινό επεφύλαξε ο Γιώργος Αυτιάς στον υπουργό ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη, καθώς σε ζωντανή μετάδοση στην πρωινή εκπομπή του Σκάι είχε σύνδεση με μία αρτοποιό από την Θεσσαλονίκη, η οποία έδωσε τελείως διαφορετική εικόνα από την πραγματική οικονομία, σε σύγκριση με όσα ισχυριζόταν ο υπουργός λίγα δευτερόλεπτα πριν.

«Ωχ», ήταν η κραυγή που ακούστηκε στο στούντιο, όταν η Θεσσαλονικιά επαγγελματίας αποκάλυψε την στρέβλωση με την τιμή της ζάχαρης, αλλά και τον αριθμό των αρτοποιών που έχουν κλείσει.

Δυστυχώς για τον υπουργό, αποδείχτηκε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα ότι οι ισχυρισμοί του για τις αυξήσεις βασικών προϊόντων διατροφής στην Ελλάδα αλλά και η εικόνα που έδωσε για την λειτουργία των επιχειρήσεων, ήταν στρεβλή.

Ο ίδιος μάλιστα παραδέχθηκε το λάθος του λέγοντας ότι όντως η αύξηση της ζάχαρης είναι υψηλότερη στην Ελλάδα από την υπόλοιπη Ευρώπη, ενώ σιώπησε όταν άκουσε πόσοι φούρνοι έχουν κλείσει στη χώρα μας λόγω της ενεργειακής κρίσης και όχι μόνο.

Δείτε το βίντεο με την απίστευτη σκηνή

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This