Συνεχίζει να προσβάλει την ελληνική κοινωνία…

Οι Έλληνες δεν είναι «πρόβατα» για να βοσκήσουν στους κήπους του προεδρικού μεγάρου

Must Read

Εμφανίστηκε μετά από αρκετές ημέρες η πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου. Μην χαίρεστε όμως. Η πρόεδρος δεν εμφανίστηκε λόγω της απογείωσης της τουρκικής απειλής, δεν εμφανίστηκε για να κατακεραυνώσει τη νέα παράνομη συμφωνία Τουρκίας – Λιβύης που συνιστά περικύκλωση της πατρίδας μας και εισβολή σε περιοχές αμιγούς εθνικής κυριαρχίας, δεν καταδίκασε την κερδοσκοπία των καρτέλ που καταδικάζουν στην φτώχεια και την ανέχεια την πλειοψηφία των ελληνικών οικογενειών, δεν καταδίκασε την ληστεία μέσω των φόρων και της ενέργειας που καταστρέφει την εθνική οικονομία.

Όχι, η πρόεδρος δεν πήρε τηλέφωνο τον Γκουτιέρες για να απαιτήσει την αποκαθήλωση του παράνομου Τουρκολιβυκού μνημονίου το οποίο αναρτήθηκε στον ΟΗΕ λίγες ημέρες αφότου εισήλθε στο προεδρικό μέγαρο. Άλλωστε ο προκάτοχός της δεν θα επέτρεπε ποτέ να γίνει κάτι τέτοιο, ίσως ήταν και ένας από τους λόγους που απομακρύνθηκε από την προεδρία…

Και τέλος, όχι, η πρόεδρος δεν εμφανίστηκε για να ανακοινώσει το προεδρικό διάταγμα που θα επεκτείνει την αιγιαλίτιδα ζώνη της πατρίδας μας στα 12 ναυτικά μίλια, βάζοντας έτσι τέλος στις τουρκικές ονειρώξεις.

Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου εμφανίστηκε μέσω διθυραμβικών δημοσιευμάτων για να ανακοινώσει ότι ανοίγει και πάλι τους κήπους του προεδρικού μεγάρου στο κοινό!

Μα οι κήποι ήταν ανοιχτοί και πριν αναλάβει η συγκεκριμένη πρόεδρος!

Δεν έχει σημασία, διότι στην Ελλάδα του 2022, ακόμα και τα ανέκδοτα με τον Χότζα ωχριούν μπροστά στην πραγματικότητα. Έτσι, άθλιες πένες και αργυρώνητοι εκδότες, παρουσίασαν με διθυραμβικό τρόπο την απόφαση της προέδρου να ανοίξει και πάλι τους κήπους του προεδρικού μεγάρου για το κοινό….

Στην παρουσίαση του θέματος, δεν διευκρινίζεται εάν θα επιτραπεί και η… βοσκή στους Βασιλικούς κήπους της κυρίας Σακελλαροπούλου… Περίεργο, αφού η προβολή της συγκεκριμένης ειδήσεις, αποδεικνύει ότι κάποιοι θεωρούν ακόμα τους Έλληνες, πρόβατα…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This