Ο Παπανδρέου των μνημονίων πήγε στην Πάτρα να κάνει δηλώσεις για την… απειλή της φτωχοποίησης

Με θράσος είπε ότι η Ελλάδα θα μπορούσε να είναι σήμερα αυτάρκης σε ενέργεια, όπως θα μπορούσε να έχει και μεγαλύτερη διατροφική αυτάρκεια!

Must Read

«Μύρισαν» εκλογές και βγήκε σεργιάνι στην εκλογική του περιφέρεια ο πρωθυπουργός που έβαλε την Ελλάδα στα μνημόνια. Ο Γιώργος Παπανδρέου πήγε στην Αχαΐα απ’ όπου μάλιστα είχε το θράσος να μιλήσει για την… απειλή της φτωχοποίησης!

Ο πρώην πρωθυπουργός, πρώην αρχηγός του ΠΑΣΟΚ και νυν βουλευτής Αχαΐας είχε συναντήσεις στην Πάτρα με τη Διοίκηση του ΓΕΩΤ.Ε.Ε. Πελοποννήσου και Δυτικής Στερεάς Ελλάδας και τη Διοίκηση του Εμπορικού και Εισαγωγικού Συλλόγου Πάτρας.

Αμέσως μετά προχώρησε σε δηλώσεις, όπου με ύφος τεθλιμμένο είπε ότι βιώνουμε απανωτές κρίσεις και την απειλή της φτωχοποίησης, απαιτείται αλλαγή φιλοσοφίας και άμεση παρέμβαση στην οικονομία, εταιρείες και αγορά δεν θα δώσουν λύσεις και ότι εθνικό στοίχημα η ενεργειακή και διατροφική ασφάλεια.

Μάλιστα παίζοντας τον ρόλο του σοσιαλιστή, ανέφερε πως «βλέπουμε τα τεράστια υπερκέρδη που πηγαίνουν στους λίγους, τόσο στην Ελλάδα όσο και διεθνώς. Είναι μια απαράδεκτη κατάσταση. Πρέπει να αλλάξει η όλη φιλοσοφία της οικονομίας, καθώς δεν μπορούμε να περιμένουμε από τις μεγάλες εταιρείες και την ελεύθερη αγορά να δοθούν λύσεις. Να προστατευτούν τα εισοδήματα, η νέα κατοικία, οι επιχειρήσεις, να εφαρμοστούν πολιτικές που θα εδραιώσουν μια άλλη ενεργειακή πραγματικότητα, όπου εμείς οι πολίτες, θα είμαστε καταναλωτές αλλά και παραγωγοί, στο δρόμο της μείωσης του κόστους της ενέργειας. Πολιτικές που εδώ και χρόνια ξεκινήσαμε αλλά αφέθηκαν όμως στην τύχη τους, έτσι ώστε σήμερα να έχουμε αυτά τα δυσάρεστα αποτελέσματα. Η Ελλάδα θα μπορούσε να είναι σήμερα αυτάρκης σε ενέργεια, όπως θα μπορούσε να έχει και μεγαλύτερη διατροφική αυτάρκεια. Αυτό βεβαίως, αποτελεί εθνικό στοίχημα, που αφορά το βιος του Ελληνικού λαού».

Μιλάει για φτωχοποίηση ο άνθρωπος που ευθύνεται στο μεγαλύτερο ποσοστό για την φτωχοποίηση της χώρας και του λαού της, ενώ έπρεπε να κατεβάζει και το κεφάλι για το κακό που προκάλεσε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This