Το βίντεο του Ισραηλινού υπουργού Άμυνας μετά το φιάσκο με την ακύρωση της επίσκεψης στην Αθήνα

Το ανάρτησε ο πρεσβευτής του Ισραήλ στη χώρα μας

Must Read

Με αφορμή τα εγκαίνια του Αεροπορικού Κέντρου Εκπαίδευσης στην Καλαμάτα ο υπουργός Άμυνας του Ισραήλ, Μπένι Γκαντζ, προχώρησε σε βιντεοσκοπημένο μήνυμα, προφανώς για να μετριάσει το φιάσκο με την ακύρωση της επίσκεψής του στην Αθήνα, λίγες ώρες πριν την προγραμματισμένη άφιξή του.

Το μήνυμα πως «η βαθιά στρατηγική συνεργασία μεταξύ του Ισραήλ και της Ελλάδας είναι ακλόνητη» και ότι δεσμεύεται να τη διατηρήσει και στο μέλλον, στέλνει ο Ισραηλινός υπουργός Άμυνας Μπένι Γκαντζ και υπογραμμίζει πως είναι μια στρατηγική επένδυση που αναδεικνύει τους βαθείς δεσμoύς μεταξύ του Ισραήλ και της Ελλάδας. Μάλιστα, εκφράζει τη δέσμευση του Ισραήλ για τη «συνέχιση εμβάθυνσης της εξαιρετικής αμυντικής και βιομηχανικής συνεργασίας».

Εκφράζει δε τις ευχαριστίες του στον Έλληνα υπουργό Άμυνας Νίκο Παναγιωτόπουλο, τους εταίρους και τις ισραηλινές βιομηχανίες που συμμετείχαν σε αυτό το έργο. Σημειώνεται πως το οπτικοακουστικό μήνυμα του Ισραηλινού υπουργού Άμυνας παρατίθεται σε σχετική ανάρτηση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης του πρεσβευτή του Ισραήλ στην Ελλάδα Νόαμ Κατζ.

«Σήμερα εγκαινιάστηκε το Αεροπορικό Κέντρο Εκπαίδευσης στην Καλαμάτα που συμβολίζει την μακροπρόθεσμη στρατηγική εταιρική σχέση μεταξύ της Ελλάδας και του Ισραήλ» τονίζει, από την πλευρά του, ο Ισραηλινός πρέσβης. Αναφερόμενος στη σημερινή τηλεφωνική συνομιλία των υπουργών Άμυνας της Ελλάδας Νίκου Παναγιωτόπουλου και του Ισραήλ Μπένι Γκαντζ, ο Ισραηλινός πρέσβης ανέφερε πως συζήτησαν για τη στενή συνεργασία των δύο χωρών. Βεβαίως σε αυτή την επικοινωνία η Αθήνα εξέφρασε την δυσαρέσκειά της για την απρόσμενη ακύρωση της επίσκεψης του Ισραηλινού υπουργού, ο οποίος όμως την επόμενη βδομάδα θα βρεθεί στην Τουρκία, αποδεχόμενος την πρόσκληση Τσαβούσογλου!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This