Τελευταία στιγμή ακύρωσε την επίσκεψή του στην Ελλάδα ο Ισραηλινός υπουργός Άμυνας, αλλά θα πάει στην Τουρκία!

Τεράστια ερωτηματικά προκαλεί η εξέλιξη, με την Αθήνα να είναι σφόδρα ενοχλημένη

Must Read

Μεγάλο «άδειασμα» από το Ισραήλ στην Ελλάδα, σε μια τόσο μάλιστα κρίσιμη περίοδο για τη χώρα μας και την ανατολική Μεσόγειο, καθώς τελευταία στιγμή ο υπουργός Άμυνας του Ισραήλ, Μπένι Γκαντζ, ακύρωσε την προγραμματισμένη επίσκεψή του στην Αθήνα!

Ο υπουργός του Ισραήλ αναμενόταν να προσγειωθεί στην Ελλάδα την Παρασκευή και μάλιστα μέχρι τα μεσάνυχτα της Τετάρτης τα αρμόδια υπουργεία Ελλάδας και Ισραήλ βρίσκονταν σε συνεννοήσεις για τις τελευταίες λεπτομέρειες της επίσκεψης.

Μόλις πριν λίγες ώρες όμως, η Αθήνα ενημερώθηκε πως η επίσκεψη Γκαντζ αναβάλλεται, διότι υπάρχουν λόγοι που επιβάλλουν ο υπουργός να βρίσκεται στο Ισραήλ. Να σημειωθεί ότι ο υπουργός Άμυνας του Ισραήλ την επόμενη βδομάδα θα βρίσκεται στην Τουρκία, προσκεκλημένος του Χουλουσί Ακάρ!

Τα μεγάλα ερωτηματικά που προέκυψαν από την ακύρωση της επίσκεψης προσπάθησαν να διασκεδάσουν από το Ισραήλ, με πηγές να αναφέρουν ότι η επίσκεψη στην Τουρκία δεν έχει καμία σχέση με την ακύρωση και ήταν προκαθορισμένη και πως οι σχέσεις Ελλάδας – Ισραήλ είναι σταθερές και σημαντικές.

Πάντως η Αθήνα είναι άκρως ενοχλημένη από την αιφνίδια αυτή εξέλιξη, που πρέπει να μας βάζει σε μεγάλες σκέψεις και ανησυχία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This