Άδωνις από άλλον πλανήτη αυτοθαυμάζεται!

«Θαύματα έκανε μόνο ο Χριστός, εμείς οι πολιτικοί δεν μπορούμε»

Must Read

Εκτός τόπου και χρόνου ο Αδωνις Γεωργιάδης, απέδειξε και χθες ότι έχει έναν δικό του τρόπο για να διαβάζει και να ερμηνεύει τα πράγματα, ακόμα κι όταν είναι ηλίου φαεινότερο ότι υποτιμά τη νοημοσύνη του κόσμου κι άλλα λέει τη μια φορά κι άλλα την άλλη!

Χθες, κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στα «Παραπολιτικά», ρωτήθηκε για την καθυστέρηση στη διεξαγωγή της δίκης για την τραγωδία του 2018 στο Μάτι και είπε ότι δεν είναι θέμα κυβερνητικής παρέμβασης, η κυβέρνηση δεν μπορεί να πει πού θα διεξαχθεί η δίκη, καθώς υπάρχει διάκριση εξουσιών και η ∆ικαιοσύνη είναι ανεξάρτητη.

Και, για να γίνει ακόμα πιο πειστικός, επεσήμανε πως «η καθυστέρηση στην απονομή της δικαιοσύνης αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα εμπόδια στην προσέλευση ξένων επενδύσεων». Μάλιστα! Στη συνέχεια, οι δημοσιογράφοι τού υπενθύμισαν ότι η Ν.∆. κατηγορούσε την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ ότι ευθυνόταν για την καθυστέρηση στη διεξαγωγή της δίκης της Χρυσής Αυγής, και ο υπουργός φυσικά το αρνήθηκε: «Ποτέ δεν κατηγορήσαμε τον ΣΥΡΙΖΑ. Είπαμε να μην καπηλεύεται τη δίκη της Χρυσής Αυγής».

Ας μη στενοχωρήσουμε όμως άλλο τον υπουργό Ανάπτυξης, γιατί χθες ήταν η καλύτερη ημέρα της πολιτικής του καριέρας, όπως είπε στον ΑΝΤ1, εξαιτίας μιας σειράς στοιχείων που ανακοινώθηκαν για θέματα τα οποία σχετίζονται με τις αρμοδιότητές του. «Ο “Economist” ανακοίνωσε ότι η Ελλάδα κέρδισε 16 θέσεις στον δείκτη του οικονομικού κλίματος και βρίσκεται στην πρώτη θέση. Ο ΟΟΣΑ ανακοίνωσε ότι η Ελλάδα για το 2022 ήταν πρώτη στον τομέα της προσέλκυσης επενδύσεων και, τέλος, η Eurostat παρουσίασε τα στοιχεία του πληθωρισμού, όπου η Ελλάδα βρίσκεται πλέον χαμηλότερα από τον μέσο ευρωπαϊκό όρο» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης.

Αναγνώρισε ωστόσο ότι «ο πληθωρισμός προκαλεί μεγάλα προβλήματα, ιδίως στους ευάλωτους συμπολίτες» και συμπλήρωσε πως «κάνουμε ό,τι μπορούμε για να τον περιορίσουμε, αλλά θαύματα έκανε μόνο ο Χριστός, εμείς οι πολιτικοί δεν μπορούμε».

∆εν πειράζει, υπουργέ. Η Ελλάς σε ευγνωμονεί ούτως ή άλλως!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This