«Ή θα αποδείξει αυτά που λέει, ή θα καταδικαστεί ως κοινός συκοφάντης» – Ο Βαξεβάνης ετοιμάζει αγωγή κατά του Μητσοτάκη

Must Read

Σε αγωγή κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη δεσμεύτηκε ότι θα προχωρήσει ο Κώστας Βαξεβάνης, μετά τη μαγνητοσκοπημένη συνέντευξη του Πρωθυπουργού στον ΑΝΤ1.

Ο δημοσιογράφος και εκδότης της εφημερίδας Documento αντέδρασε σε μια αναφορά του κ.Μητσοτάκη για μια απόφαση αμερικανικού δικαστηρίου η οποία όπως είπε, τον εμπλέκει στη ροή 10 εκατομμυρίων δολαρίων από Ρώσο ολιγάρχη προς ελληνικό κέντρο.

Είπε χαρακτηριστικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης: «Ο κ. Βαξεβάνης είναι αυτός ο οποίος, το 2016, σε απόφαση αμερικανικού δικαστηρίου εμπλέκεται στη ροή 10 εκατομμυρίων δολαρίων από Ρώσο ολιγάρχη προς ελληνικό κέντρο, με σκοπό τη δημιουργία τηλεοπτικού δικτύου εκπομπών στην Ελλάδα. Ήταν ο δημοσιογραφικός υπεύθυνος αυτής της πρωτοβουλίας. Αυτά είναι δεδομένα και δεν αμφισβητούνται».

Το documentonews.gr μετά το τέλος της συνέντευξης του Πρωθυπουργού, επικοινώνησε με τον Γιάννη Οικονόμου για να απαντήσει επισήμως ποια είναι η εν λόγω απόφαση, αλλά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε ότι δεν θυμόταν αν η απόφαση είναι «το 2016 ή το 2017» και ενημέρωσε ότι μόλις μάθει θα απαντήσει.

Ωστόσο, σύμφωνα με το documentonews.gr, καμία δικαστική απόφαση στις ΗΠΑ δεν εμπλέκει το όνομα του Κώστα Βαξεβάνη σε τέτοιου είδους υπόθεση.

Ο εκδότης του Documento κατόπιν, δεσμεύτηκε να καταθέσει αγωγή κατά του Πρωθυπουργού και δήλωσε:

«Ο κ. Μητσοτάκης ή θα αποδείξει αυτά που λέει ή θα καταδικαστεί ως κοινός συκοφάντης που είχαμε την ατυχία να είναι πρωθυπουργός».

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This