Liberation: «Η παρακολούθηση που μπορεί να ξεχειλίσει το ποτήρι για τον Μητσοτάκη»

«Μπορεί ένα πέναλτι να ανατρέψει τον Κυριάκο Μητσοτάκη;»

Must Read

Ρεζίλι διεθνώς έγινε για μια ακόμα φορά η κυβέρνηση Μητσοτάκη μετά τις νέες αποκαλύψεις για τις παρακολουθήσεις πολιτικών και βουλευτών της ΝΔ, με τον πρωθυπουργό να δίνει συνέντευξη στον Νίκο Χατζηνικολάου, μη μπορώντας να κρύψει τη νευρικότητα και τον εκνευρισμό του, αφήνοντας αιχμές για τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Όλα τα παραπάνω καταγράφει η γαλλική εφημερίδα Liberation, στην ηλεκτρονική της έκδοση, με τίτλο «η σταγόνα που μπορεί να ξεχειλίσει το ποτήρι του Κυριάκου Μητσοτάκη». Στο ρεπορτάζ της η Liberation κάνει αναφορά στις αποκαλύψεις του Κώστα Βαξεβάνη για τις υποκλοπές αλλά και όσα ακολούθησαν μετά τον αγώνα Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού.

Όπως τονίζεται στο δημοσίευμα: «Μπορεί ένα πέναλτι να ανατρέψει τον Κυριάκο Μητσοτάκη; Η ερώτηση αναδείχθηκε από το ντέρμπι των δύο μεγαλύτερων ποδοσφαιρικών ομάδων της Ελλάδας, ενώ την ίδια ημέρα, η εβδομαδιαία εφημερίδα Documento, δημοσίευσε λίστα προσώπων οι οποίοι βρίσκονται υπό παρακολούθηση με το λογισμικό Predator».

Η Liberation αναφέρει ότι «περισσότερα από 160 πρόσωπα του πολιτικού και δημόσιου βίου είναι θύματα του λογισμικού. Η εφημερίδα Documento αποκάλυψε 33 ονόματα, μεταξύ αυτών του πρώην πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, των νυν υπουργών Οικονομικών, Εξωτερικών, Ανάπτυξης, Εργασίας και Τουρισμού, οι οποίοι δεν ανήκουν στο κόμμα του Μητσοτάκη, αλλά και στελέχη της αντιπολίτευσης, βουλευτές, δημοσιογράφοι».

«Κανένα πεδίο δεν διέφυγε των παρακολουθήσεων. Ακόμη και ο ισχυρός εφοπλιστής Βαγγέλης Μαρινάκης, ιδιοκτήτης μιντιακού ομίλου και ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού και της Νότιγχαμ Φόρεστ ήταν στόχος», τονίζει το ρεπορτάζ και αναφέρει ότι ο Μαρινάκης παρακολουθήθηκε με το Predator.

«Έξαλλος φαίνεται να έχει στραφεί εναντίον του πρωθυπουργού, τον οποίο ωστόσο στήριξε για μεγάλο χρονικό διάστημα» σχολιάζει το δημοσίευμα.

Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This