Πολιτικά «Ρίχτερ» με νέες αποκαλύψεις για τις υποκλοπές και το «πακέτο» από τη Λάρισα

«Δεν θα την γλιτώσει. Μπλοκάρει όλες τις έρευνες για το σκάνδαλο των υποκλοπών», είπε για τον Μητσοτάκη ο Βαξεβάνης

Must Read

Πολιτικό «σεισμό» προκαλούν τα όσα βγαίνουν στη δημοσιότητα για το σκάνδαλο των υποκλοπών και των παράνομων παρακολουθήσεων, καθώς η δημοσιογραφική έρευνα φέρνει στο φως νέα στοιχεία.

Νέα στοιχεία όμως εμφανίζονται και για το μεγάλο φαγοπότι από την Κυβέρνηση Μητσοτάκη, με τον Κώστα Βαξεβάνη να αποκαλύπτει στο Kontra, ότι Υπουργός μέσω συνεργάτη του, θα έπαιρνε μίζα από τη Λάρισα και δέχτηκε τηλεφώνημα από το Μαξίμου να… ακυρωθεί η «αποστολή» και η «παραλαβή του πακέτου (σ.σ. λεφτά κατά τον εκδότη του Documento)», σαφές δείγμα ότι βρισκόταν υπό παρακολούθηση.

«Προφανώς δεν ήταν της έγκρισης αυτού που τον παρακολουθούσε, ήταν εκτός αδειοδότησης», είπε χαρακτηριστικά ο Κώστας Βαξεβάνης.

Ο δημοσιογράφος μίλησε για το Predator και το πως αυτό έγινε «υπερόπλο» στα χέρια της Κυβέρνησης, την ΕΥΠ και τον ρόλο που διαδραμάτισε το Μαξίμου στη διαδικασία της παρακολούθησης πολιτικών, συγγενικών τους προσώπων, επιχειρηματιών και καλλιτεχνών.

Για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο Κώστας Βαξεβάνης είπε μεταξύ άλλων: «Πετάει στα σκυλιά τον ανιψιό του για όλα αυτά που έκαναν μαζί, αλλά δεν θα την γλιτώσει. Μπλοκάρει όλες τις έρευνες για το σκάνδαλο των υποκλοπών».

https://twitter.com/Marka2_/status/1589752307809677312

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This