Γύρισαν την πλάτη στον Κυριάκο – Ηχηρές απουσίες από την ομιλία του

Τα πρόσωπα που δεν έδωσαν το παρών στην χθεσινή συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής

Must Read

Ηχηρά ονόματα της ΝΔ γύρισαν την πλάτη στον Κυριάκο Μητσοτάκη, γεγονός που επιβεβαιώνει ότι στο εσωτερικό του κόμματος επικρατεί αναβρασμός μετά τις τρομερές αποκαλύψεις ότι στελέχη της κυβέρνησης, υπουργοί και βουλευτές είχαν τεθεί υπό παρακολούθηση.

Από την ομιλία Μητσοτάκη στην χθεσινή συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, απουσίαζαν οι τρεις πρώην πρόεδροι της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Καραμανλής, Αντώνης Σαμαράς και Βαγγέλης Μεϊμαράκης. Η απουσία τους τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, από την ομιλία του Κυριάκου, με την οποία επιχείρησε πείσει ότι το κόμμα παραμένει ενωμένο, ήταν ένα ηχηρό μήνυμα.

Την ίδια ώρα, όπως έχει γίνει γνωστό, ο Κώστας Καραμανλής αναμένεται να δώσει το «παρών» στην παρουσίαση του βιβλίου του Μανώλη Κοττάκη «Οι απόρρητοι φάκελοι Καραμανλή» (εκδόσεις «Λιβάνη), την Κυριακή 20 Νοεμβρίου στη Λάρισα. Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Καραμανλής παρενέβη για το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων από τα Ανώγεια, αφήνοντας αιχμές για τις ευθύνες της κυβέρνησης. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που πιστεύουν ότι πιθανόν ο πρώην πρωθυπουργός να μιλήσει εκ νέου για την υπόθεση, μετά τις τελευταίες εξελίξεις.

Παράλληλα, ο Αντώνης Σαμαράς θα πραγματοποιήσει ομιλία για την λειτουργία του Ιδρύματος «Αντώνης Σαμαράς», στις 7 Δεκεμβρίου, με τα στελέχη του κόμματος να περιμένουν ότι θα πάρει θέση…

Δείτε επίσης: Δεν υπάρχει «Γενάρης» για τον Κυριάκο

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This