Κυβερνητική συνεργασία προανήγγειλε ο Ανδρουλάκης

Δήλωσε ότι εκφράζει «την τρίτη πολιτική επιλογή» απέναντι στα «αρνητικά σενάρια» που υποστηρίζουν οι δύο «μονομάχοι»

Must Read

Προγραμματική συμφωνία με κάποιο από τα δύο ισχυρά κόμματα του διπολισμού, Ν.Δ. ή ΣΥΡΙΖΑ, προανήγγειλε ότι θα επιδιώξει ο Νίκος Ανδρουλάκης μετά τις εκλογές της πρώτης Κυριακής, χωρίς να αποκλείει ούτε τον Κυριάκο Μητσοτάκη ούτε τον Αλέξη Τσίπρα για προσεχή κυβερνητικό εταίρο.

Την ίδια στιγμή, σε συνέντευξη που παραχώρησε (MEGA) επιτέθηκε και στους δύο «μονομάχους», λέγοντας ότι υποστηρίζουν και οι δύο «αρνητικά σενάρια», απέναντι στα οποία ο ίδιος εκφράζει «την τρίτη πολιτική επιλογή». Στην ερώτηση, πάντως, για ποιο λόγο δεν ανεβάζει τους τόνους στο σκάνδαλο των παρακολουθήσεων, μολονότι ο ίδιος με πρώτον τον δημοσιογράφο Θ. Κουκάκη ήταν τα βασικά θύματα, απέφυγε να απαντήσει ευθέως και μόνο στο τέλος της απάντησής του σημείωσε: «Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια; Ολα γίνανε για τις εκλογές του ΠΑΣΟΚ». Στο πλαίσιο αυτό, προειδοποίησε: «Με περιφρονούσαν μετά τις καταγγελίες μου. Θα μάθω όμως νόμιμα γιατί συνέβη αυτή η παρακρατική ενέργεια».

Νωρίτερα, από την αγορά της Καλλιθέας, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επιτέθηκε στην κυβέρνηση και στο Μαξίμου λέγοντας: «Ξαφνικά αποκαλύπτεται ότι έχει στήσει έναν παρακρατικό μηχανισμό παρακολουθήσεων με πρώτο θύμα εμένα αλλά και άλλα θύματα. Αρα δεν είναι μόνο οι άστοχες επιλογές στην οικονομία. Σε επίπεδο θεσμών και δημοκρατίας δεν είναι ότι έμειναν απλά μετεξεταστέοι, είναι φορείς μιας θεσμικής παρακμής».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This