Τα «πήρε» άσχημα με την Κεραμέως ο Μάξιμος Χαρακόπουλος

Αναφέρθηκε σε «ακατανόητη στάση του υπουργείου Παιδείας»

Must Read

Έξω φρενών με την υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως είναι ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μάξιμος Χαρακόπουλος, ο οποίος δεν απέφυγε να εξαπολύσει μάλιστα και ευθείες βολές, μιλώντας για λάθη και αστοχίες της κυβέρνησης, καλώντας την να τις διορθώσει.

Το θέμα είναι η απόφαση του υπουργείου Παιδείας να στερήσει από Πρότυπο Σχολείο τον νομό Λαρίσης, αναφερόμενος ο κυβερνητικός βουλευτής σε «ακατανόητη στάση του υπουργείου Παιδείας» και χαρακτηρίζοντας το Πρότυπο Σχολείο αυτονόητο δικαίωμα για κάθε νομό.

Μάλιστα όλα αυτά τα έθεσε με έντονο ύφος στον Γενικό Γραμματέα του πρωθυπουργού Γιάννη Μπρατάκο, με τον οποίο είχε συνάντηση. Στην ίδια συνάντηση φέρεται να «στόλισε» την Κεραμέως για την απόφασή της.

Δεν παρέλειψε πάντως να υπερασπιστεί το κυβερνητικό έργο, δηλώνοντας ότι την τελευταία τριετία «πραγματοποιήθηκαν σοβαρές τομές που άλλαξαν την εικόνα της Ελλάδας, η οποία ταλαιπωρήθηκε την προηγούμενη δεκαετία από τη βαθιά οικονομική κρίση».

*πηγή φωτογραφίας facebook

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This