ΣΥΡΙΖΑ: «Το Predator το λειτουργούσαν αποσπασμένοι αστυνομικοί»

«Ισχύει ότι η ΕΥΠ παράλληλα με το Predator παρακολουθούσε και με επίσημη επισύνδεση τον κ. Χατζηδάκη, καθώς και τον κ. Αλεξόπουλο;»

Must Read

Με ανακοίνωσή του το Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. αναφέρεται σε δημοσίευμα φιλοκυβερνητικής εφημερίδας, λέγοντας πως «το Predator λειτουργούσαν αποσπασμένοι αστυνομικοί» και προσθέτει ότι «καταρρέει το αφήγημα Μητσοτάκη», ζητώντας από τον Πρωθυπουργό «να απαντήσει αν η ΕΥΠ παρακολουθούσε και επίσημα Χατζηδάκη – Αλεξόπουλο».

Αναλυτικά:

Το predator λειτουργούσαν αποσπασμένοι αστυνομικοί, καταρρέει το αφήγημα Μητσοτάκη – Να απαντήσει αν η ΕΥΠ παρακολουθούσε και επίσημα Χατζηδάκη – Αλεξόπουλο

Κάθε Κυριακή οι αποκαλύψεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας συμπληρώνουν και νέα κομμάτια στο παζλ των παράνομων παρακολουθήσεων και δεν αφήνουν κανένα περιθώριο αμφιβολίας για την ενοχή του κ. Μητσοτάκη.

Σήμερα η εφημερίδα ΤΟ ΒΗΜΑ αποκαλύπτει ότι το Predator, όχι μόνο λειτουργούσε σε χώρους του ελληνικού δημοσίου, αλλά και ότι αυτοί που το λειτουργούσαν ήταν αποσπασμένοι αστυνομικοί, των οποίων τα ονοματεπώνυμα βλέπουν για πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας.

Με δυο λόγια το αφήγημα του κ. Μητσοτάκη ότι δήθεν κάποιος άγνωστος ιδιώτης χρησιμοποιούσε το κακόβουλο λογισμικό, καταρρέει με ονόματα και διευθύνσεις.

Το μόνο που μένει πλέον στον κ. Μητσοτακη, που εδώ και τρεις εβδομάδες κρύβεται από τη Βουλή, είναι να βρει το θάρρος και να δώσει μια απάντηση: Ισχύει η σημερινή συγκλονιστική αποκάλυψη της εφημερίδας Documento ότι η ΕΥΠ παράλληλα με το predator παρακολουθούσε και με επίσημη επισύνδεση τον τότε υπουργό Ενέργειας κ. Χατζηδάκη, καθώς και τον επικεφαλής της διεύθυνσης εξοπλιστικών κ. Αλεξόπουλο ;

Αν θέλει να το διαψεύσει μπορεί πολύ απλά να ζητήσει στην ΑΔΑΕ να ελέγξει τους τηλεπικοινωνιακούς παρόχους, που με βάση το νόμο υποχρεούνται να τηρούν αρχείο. 

Όσο δεν το τολμά και σιωπά τόσο επιβεβαιώνει ότι είναι επικίνδυνος για τη δημοκρατία πρωθυπουργός.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This