Η «σχολή Καραμανλή» γκρεμίζει τον «Μητσοτακισμό»: Τι σηματοδοτεί η «κοσμογονία» της Λάρισας

Ο πύρινος λόγος του Μανώλη Κοττάκη για τα στημένα ειδικά δικαστήρια, τις υποκλοπές και το σχέδιο ανατροπής του Κώστα Καραμανλή, το οποίο ήταν σχέδιο υποδούλωσης της Ελλάδας!

Must Read

Από παρουσίαση βιβλίου, εξελίχθηκε σε μανιφέστο ελευθερίας, Δημοκρατίας και πατριωτισμού. Ο λόγος για την παρουσίαση του βιβλίου του Μανώλη Κοττάκη, παρουσία του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή στην παρουσίαση του βιβλίου του Διευθυντή της εφημερίδας Εστία, Μανώλη Κοττάκη «Οι απόρρητοι φάκελοι Καραμανλή»., μπροστά σε λαοθάλασσα στη Λάρισα.

Ουδείς πραγματικά περίμενε μέσα σε αυτές τις μαύρες εποχές, να χυθεί τέτοιο άπλετο και εκθαμβωτικό φως, που ξεσκέπασε ακόμα και τις πιο σκοτεινές στιγμές της πρόσφατης ιστορίας μας.

Μέσα σε λίγα λεπτά, ο Μανώλης Κοττάκης συμπύκνωσε τον πολιτικό ηρωισμό, τον πραγματικό πατριωτισμό, την προδοσία, τους προδότες, τους πραγματικούς εχθρούς και το σχέδιο πραγματικής εξόδου από το σπιράλ θανάτου, στο οποίο έχει περιέλθει η Ελλάδα σε όλα τα επίπεδα.

Ο Μανώλης Κοττάκης παρουσία γαλάζιων βουλευτών και πολλών αξιωματούχων, γκρέμισε πραγματικά αυτό που πλέον ονομάζεται «Μητσοτακισμός»: Οι υποκλοπές εξόντωσης πολιτικών αντιπάλων, τα στημένα ειδικά δικαστήρια για την εξόντωση πολιτικών αντιπάλων, δημοσιογράφων, «ενοχλητικών» Ελλήνων για τις εγκληματικές συμμορίες που προωθούν τα Εθνοκτόνα και κοινωνικά ολέθρια σχέδια τους χρησιμοποιώντας ως ξενιστές, διεφθαρμένες, εκβιαζόμενες και εξαρτημένες πολιτικές ηγεσίες.

Γροθιά στο στομάχι κάθε δικτατορικού πάντως αποτελεί και η ατάκα του Κώστα Καραμανλή αναφορικά με τις παρακολουθήσεις, την οποία μετέφερε από βήματος ο Μανώλης Κοττάκης: «Εμένα με παρακολουθούσαν σοβαρές υπηρεσίες»!

Δεν χρειάζονται άλλες περιγραφές, διαβάστε την πλήρη ομιλία – μανιφέστο αλήθειας και πατριωτισμού, με τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις.

«Δύο πράγματα με ρωτούν τις τελευταίες μέρες, με αφορμή την εκδήλωση για το βιβλίο μου, το οποίο παρουσιάζεται για πρώτη φορά από την κυκλοφορία του στην πόλη σας.

Γιατί στην Λάρισα και όχι στην Αθήνα;

Γιατί τώρα; Γιατί το έγραψες τώρα;

Οι απαντήσεις και στα δύο είναι απλές.

Το παρουσιάζω στην Λάρισα, γιατί αγαπώ τον καθαρό αέρα του κάμπου. Απείρως προτιμότερος από την βαριά ατμόσφαιρα που επικρατεί αυτή την εποχή στην Αθήνα και δεν σου επιτρέπει να αναπνεύσεις. Πνίγεσαι!

Είμαι παιδί της περιφέρειας, αισθάνομαι καλύτερα στην Περιφέρεια, το παρουσιάζω στην περιφέρεια. Εδώ είναι η αυθεντική Ελλάς που σε πείσμα των καιρών μένει ατόφια και δεν αλλοιώνεται.

Γιατί τώρα; Γιατί το έγραψα τώρα; Διότι εμείς οι δημοσιογράφοι είμαστε κοντά στην ιστορία κάθε μέρα αγαπητοί φίλοι. Είμαστε μάρτυρες της ιστορίας. Συναναστρεφόμαστε τους πρωταγωνιστές της ιστορίας. Τους ζούμε στα πάνω τους και στα κάτω τους. Και όταν πρόκειται για μια από τις συγκλονιστικότερες περιόδους της Ελληνικής ιστορίας κατά την διάρκεια της οποίας υπονομεύτηκε η δημοκρατία και το δικαίωμα μας στην εθνική ανεξαρτησία, έχουμε απόλυτο καθήκον να θυσιάζουμε χρόνο για να καταθέτουμε την μαρτυρία μας.

Το να ξέρεις τι ακριβώς συνέβη στα παρασκήνια εις βάρος της χώρας σου, αλλά να επιφυλάσσεις στον εαυτό σου την πολυτέλεια να τα γράψεις στα βαθιά σου γεράματα, όταν θα έχεις βγεις στην σύνταξη ισοδυναμεί στο μυαλό μου με προδοσία.

Δεν έχουμε, δεν έχω το δικαίωμα να κρατάμε όσα μαθαίνουμε για τον εαυτό μας. Οι δημοσιογράφοι πρέπει να  γράφουμε όταν καίει η μπάλα. Όχι όταν έχουν στεγνώσει τα γεγονότα και δεν έχουν αξία για τις ζωές των ανθρώπων.

Η σωστή πληροφόρηση στις δημοκρατίες άλλωστε οδηγεί τον πολίτη σε σωστές αποφάσεις.

Και σε κάθε περίπτωση έγραψα για έναν ακόμη λόγο: Για δεκαετίες ολόκληρες στην Ελλάδα, ειδικά μετά τον Εμφύλιο, την ιστορία της Δεξιάς στην Ελλάδα την γράφει η Αριστερά. Με τις γνωστές στρεβλώσεις. Ε, ας την γράψει, χωρίς εξωραισμούς, με προσήλωση στις πηγές και μια φορά η… Δεξιά.

Η περίοδος 2004-2009 είναι η πλέον συγκλονιστική της μεταπολίτευσης. Δοκιμάστηκε η Δημοκρατία, δοκιμάστηκαν οι θεσμοί, δοκιμάστηκαν οι χαρακτήρες, δοκιμάστηκε η εθνική ανεξαρτησία.

Η βασική ανάλυση που έκανε ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής για την χώρα τότε ισχύει μέχρι και σήμερα. Βασιζόταν σε δύο άξονες. Εσωτερικά, επιχείρησε να ξηλώσει το αμαρτωλό καθεστώς της διαπλοκής. Εξωτερικά επιχείρησε να εκμεταλλευτεί την πλεονεκτική οικονομική θέση της χώρας έναντι της Τουρκίας και με μια πολιτική εθνικού συμφέροντος να αυξήσει το ειδικό γεωπολιτικό βάρος της πατρίδα μας μέσα στο μπλοκ της Δύσης.

Για τους νταβαντζήδες, νυν ολιγάρχες, δεν θα πω πολλά, είναι υποκείμενο ερεύνης του προηγούμενου βιβλίου μου. Το 2011.

Οι Γερμανοί που πρωτοστάτησαν στο παρασκήνιο για την ακύρωση του νόμου για το βασικό μέτοχο αναγνώρισαν αργότερα με καθυστέρηση διά στόματος Σόιμπλε ότι με το πάρτι της μίζας έπαιξαν καταλυτικό ρόλο στην χρεοκοπία.

Θα θυμίσω μόνον τι είπε ο κύριος Καραμανλής το 2004

“Δεν μπορούν πέντε νταβατζήδες, πέντε συντεχνίες και άλλα κέντρα να εξουσιάζουν τον δημόσιο βίο”. Είναι ο συνοπτικότερος ορισμός της νεωτέρας Ελλάδας.

Ο αγώνας για εθνική ανεξαρτησία δόθηκε  εκείνη την εποχή μέσα από συγκεκριμένες μάχες. Με την στάση Καραμανλή στο σχέδιο Ανάν που επιτρέπει σήμερα στην Κυπριακή Δημοκρατία να εκμεταλλεύεται τον πλούτο της χωρίς συνεταίρο. Με την υπογραφή της συμφωνίας για τον αγωγό South Stream στην Κωνσταντινούπολη τον Ιούνιο του 2007. Με το βέτο στο Βουκουρέστι. Με την κύρωση της τελικής συμφωνίας για τον αγωγό τον Αύγουστο του 2008, παρά τις προειδοποιήσεις και τις ανοικτές απειλές.

Για κάθε μια από αυτές τις επιλογές η κυβέρνηση Καραμανλή πλήρωσε τις συνέπειες. Πλήρωσε το σχέδιο Ανάν με την καθολική παρακολούθηση των επικοινωνιών του πρωθυπουργού, των Υπουργών, 108 συνολικά αξιωματούχων από υπηρεσία που έδρευε στο Μέριλαντ.

Πλήρωσε την συμφωνία της Κωνσταντινούπολης με 7000 φωτιές τον Αύγουστο του 2007. Πλήρωσε τον αγωγό με την σκευωρία του Βατοπεδίου, τα Δεκεμβριανά, τις απαγωγές, την απόπειρα κατάληψης της Ρω.

Όλα αυτά τα γεγονότα τα ενώνει ένα “αόρατο” νήμα. Και στο βιβλίο που έγραψα θα βρείτε τα επίσημα ντοκουμέντα της σύνδεσης.

Αποδείξεις που πιστοποιούν τι αληθινά συνέβη στην πατρίδα μας τότε. Με κλιμάκωση από κρίση σε κρίση. Ο Καραμανλής στοχοποιήθηκε με τις υποκλοπές, συρρικνώθηκε  η πλειοψηφία του με τις φωτιές, ανετράπη –αυτό το ρήμα υπάρχει σε έγγραφα πρεσβειών- με το Βατοπέδι και τον Δεκέμβριο. Στην πραγματικότητα όσα συνέβησαν τότε είναι ένα διεθνές case study.

Η Ελλάς ήταν μια πρώιμη Ουκρανία, πριν καταληφθεί από τα γνωστά ξένα κέντρα η πραγματική Ουκρανία.

Εδώ, στο έδαφος μας, έγινε η γενική δοκιμή. Η δικογραφία του φακέλου «Πυθία» που παρουσιάζω στο βιβλίο περιέχει όλα τα στοιχεία ενός δυνατού κατασκοπευτικού θρίλερ, το οποίο θα μπορούσε να σταδιοδρομήσει στην μεγάλη οθόνη.

Οι πρωταγωνιστές του είναι αρχηγοί κρατών και πρωθυπουργοί, υπουργοί, δικαστές, διπλωμάτες, διαπλεκόμενοι επιχειρηματίες, μάνατζερ πολυεθνικών, πατριάρχες, ηγούμενοι, κατάδικοι φυλακών, τρομοκράτες, ψευδομάρτυρες, εμπρηστές, αναρχικοί, αλλοδαποί.

Αποδεικνύεται ότι για την αποσταθεροποίηση της νόμιμης κυβέρνησης της χώρας συνωμότησε η μέρα με την νύχτα. Το κράτος με το παρακράτος. Ο νόμος και η παρανομία.

Απόρρητα έγγραφα, μαρτυρικές καταθέσεις, δικαστικές αποφάσεις, πρακτικά συνομιλιών ηγετών χωρών μελών του ΝΑΤΟ, εκθέσεις ξένων πρεσβειών εκθέσεις ελληνικών υπηρεσιών, διεθνή εντάλματα σύλληψης, και άλλα έγγραφα ρίχνουν  άπλετο φως στο σχέδιο Πυθία.

Να σας δώσω μια συνοπτική  γεύση, τα υπόλοιπα στο βιβλίο:

Υποκλοπές: Ο Καραμανλής ανήκει στους 35 πρώτους ηγέτες του κόσμου που στοχοποιήθηκαν από την γνωστή υπηρεσία του Μέριλαντ. Η Ελλάς επί των ημερών του ανήκε, σύμφωνα με τον Σνόουντεν, μέσα στις δέκα χώρες του κόσμου με τις περισσότερες παρακολουθήσεις.

Ο Καραμανλής σύμφωνα με τα πορίσματα της δικαιοσύνης έγινε στόχος ενός υπερκοριού που αποτελείτο από 7.000 γραμμές κώδικα. Η παρακολούθηση του έγινε από καρτοκινητά – “σκιές”, που γνωστά πρόσωπα αγόραζαν από καταστήματα κινητής τηλεφωνίας .

Η παρακολούθηση ενεργοποιήθηκε με SMS που στέλνονταν στα κινητά αυτά από χώρες όλου του πλανήτη. Από την Αλβανία, από την Ινδία, από την Σουηδία, από την Αγγλία, από την Αυστραλία, ακόμη και από δορυφορικά τηλέφωνα εγκατεστημένα σε ποντοπόρα πλοία που έπλεαν στον Ατλαντικό Ωκεανό! Σας θυμίζει κάτι αυτό;

Έτσι μόλυνε το κακόβουλο λογισμικό της εποχής εκείνης τα κινητά της κυβέρνησης. Τα τηλέφωνα – “σκιές” ήταν εγκατεστημένα στον πέμπτο όροφο της γνωστής πρεσβείας, το λογισμικό ήταν εγκατεστημένο στον τρίτο όροφο εταιρείας κινητής τηλεφωνίας στην Παιανία, η παρακολούθηση γινόταν από τις κεραίες των κέντρων Παιανίας, Κηφισιάς, Κηφισού και Βασιλίσσης Σοφίας, που σάρωναν τις επικοινωνίες του πρωθυπουργού της Ελλάδος.

Όπως ειρωνικά δήλωσαν οι πρωταγωνιστές σε ελληνική εφημερίδα, “μετά τους Ολυμπιακούς αγώνες ξεχάσαμε να τραβήξουμε την πρίζα!”.

Θέλω να σας πω ότι η Ελληνική Δικαιοσύνη, οι Έλληνες εισαγγελείς Δασούλας και Φούκας κατάφεραν και ταυτοποίησαν τους δράστες. Κερδίζοντας το θαυμασμό των Γερμανών συναδέλφων τους, οι οποίοι δεν εντόπισαν τους δράστες της παρακολούθησης των κινητών της Μέρκελ και του Στάινεμαιερ δύο χρόνια αργότερα.

Για να το επιτύχουν έκαναν κάτι πρωτοφανές. Εξέδωσαν ένταλμα σύλληψης κατά πράκτορος συμμάχου χώρας στο ΝΑΤΟ. Όπως σας είπα όμως το σχέδιο Πυθία είναι διεθνές case study. Σύμφωνα με στοιχεία που αποκαλύπτω στο βιβλίο, τα κινητά τηλέφωνα αξιοποιήθηκαν και στις φωτιές του 2007. Όχι μόνο στις παρακολουθήσεις.

63 καρτοκινητά μιας χρήσης χρησιμοποιήθηκαν. Σύμφωνα με ευρήματα υπηρεσιών, αξιοποιήθηκαν για να πυροδοτηθούν εμπρηστικοί μηχανισμοί μέσα στα δάση το καλοκαίρι του 2007.

Τα κινητά αξιοποιήθηκαν επίσης από άγνωστα κέντρα για την εξέγερση των νέων τον Δεκέμβριο. 60.000 SMS με εμπρηστικό περιεχόμενο εστάλησαν στους μαθητές όλης της χώρας, τη βραδιά της δολοφονίας Γρηγορόπουλου.

Ποιος είχε την λίστα με τους αριθμούς των μαθητών για να τους καλέσει σε εξέγερση; Στην πραγματικότητα τα κινητά που είναι στην επικαιρότητα στις μέρες μας δεν είναι απλώς μέθοδος επικοινωνίας. Είναι όπλα με πολιτικές σφαίρες, που αξιοποιούνται για ποικιλώνυμους σχεδιασμούς.

Μετά το σχέδιο Ανάν είχαμε, λοιπόν, τις υποκλοπές. Είχαμε και την περίεργη πτώση του Σινούκ στο Άγιο Όρος, που είχε ως αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο ο πολέμιος του σχεδίου, Πατριάρχης Αλεξανδρείας Πέτρος. Παρέμεινε επί 29 ώρες ζωντανός στο κουφάρι του ελικοπτέρου μετά την πτώση του στον Άθω και πέθανε από ασφυξία.

Οι 7.000 φωτιές του Αυγούστου του 2007 ήταν η συνέπεια της υπογραφής της συμφωνίας της Κωνσταντινούπολης για τον ρωσικό αγωγό. Συμφωνία που είχε ως στόχο την παράκαμψη των Στενών. Οι φωτιές είχαν ως αποτέλεσμα την συρρίκνωση της πλειοψηφίας της ΝΔ στη Βουλή σε 152 Βουλευτές και τη θέση της χώρας σε τροχιά αστάθειας. Ήταν η πρώτη φάση αποσταθεροποίησης.

Η έναρξη της κλιμάκωσης. Μετά το βέτο στο Βουκουρέστι και την κατάθεση του νομοσχεδίου για την κατασκευή του αγωγού τον Αύγουστο του 2008 δόθηκε το σήμα για την ανατροπή της κυβέρνησης. Έγγραφο που παρουσιάζω στο βιβλίο και υπάρχει στην δικογραφία φωτίζει την πολυσχιδή αντικυβερνητική δράση ξένου διπλωμάτη στο Άγιο Όρος.

Ο οποίος επισκεπτόταν μυστικά τις Μονές και πίεζε τους μοναχούς μοναστηριών να του δώσουν στοιχεία για δήθεν σκάνδαλα της ΝΔ. Πίεζε να καταθέσουν ψέμματα κατά του Κώστα Καραμανλή και κατά του αείμνηστου Γιάννη Αγγέλου. Ο διπλωμάτης αυτός προωθούσε έπειτα τα δήθεν στοιχεία στον τύπο.

Στο βιβλίο μου θα βρείτε την ομολογία γνωστού δημοσιογράφου του Πρώτου Θέματος, ο οποίος αποκάλυψε δημοσίως ότι μετείχε στον κανιβαλισμό του Καραμανλή από το δελτίο ειδήσεων του -τότε- Mega Channel. Στο βιβλίο θα βρείτε ποιοι ψευδομάρτυρες εξασφάλισαν ασυλία, με αντάλλαγμα να ενοχοποιήσουν μέσω Αγγέλου τον Καραμανλή για τις ανταλλαγές.

Αυτό ήταν το Βατοπέδι. Μια διεθνής συνωμοσία που κατέπεσε στην δικαιοσύνη. Αλλά εξουθένωσε ανθρώπους όπως ο Γιάννης Αγγέλου και ο Βαγγέλης Μπασιάκος.

Για τον Δεκέμβριο, δύο λέξεις μόνο: Η μητέρα του Γρηγορόπουλου δήλωσε στο δικαστήριο ότι αυτός ήταν ενταγμένος σε σχέδιο αποσταθεροποίησης της χώρας. Γάλλος διπλωμάτης τον χαρακτήρισε ως την πρώτη μεγάλη πρόβα ανατροπής δυτικού καθεστώτος από δυνάμεις της διεθνούς αναρχίας, οι οποίες άγνωστο από που κατευθύνονταν.

Σήμερα όμως ξέρουμε ότι όλα όσα υποψιαζόμασταν αυτά τα χρόνια  επιβεβαιώνονται από ντοκουμέντα. Επιβεβαιώνονται από πολυσέλιδο Βούλευμα της Ελληνικής Δικαιοσύνης, το Βούλευμα 3269/2017, το οποίο γράφει ότι “προέκυψαν επαρκείς ενδείξεις και ασκήθηκε ποινική δίωξη για προπαρασκευή πράξεων εσχάτης προδοσίας, ήτοι της συνωμοσίας σε ομαλή διατάραξη της λειτουργίας του πολιτεύματος και αποστέρηση του πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή από την ενάσκηση της εξουσίας που του παρέχει το Σύνταγμα”.

Επιβεβαιώνονται από το πόρισμα του εισαγγελέα Φούκα που άσκησε ποινική δίωξη σε όσους παρακολουθούσαν τον Καραμανλή.

Επιβεβαιώνονται από έγγραφα πρεσβειών σύμφωνα με τα οποία ανώτατοι διπλωμάτες εργάζονταν για να ανατρέψουν – παύσουν την ενεργειακή πολιτική Καραμανλή.

Και γιατί συνέβησαν όλα αυτά αγαπητοί; Διότι ο πρώην πρωθυπουργός θέλησε να βάλει την Ελλάδα στον παγκόσμιο χάρτη της ενέργειας σε πλήρη συνεννόηση με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Γι’ αυτό.

Δημοσιεύω και τα πρακτικά, που ο Πρόντι ήθελε η Ευρώπη να εξαρτάται κατά 1/3 από αέριο της Νορβηγίας, κατά 1/3 της Αφρικής και κατά το 1/3 της Ρωσσας. Διότι χώρα που είναι παγκόσμιος ενεργειακός παίκτης δεν υπήρχε περίπτωση ποτέ να εκχωρήσει κυριαρχία σε τρόικες και να μπει σε μνημόνια.

Γι’ αυτό, όπως ομολόγησε ο Ανδρέας Λοβέρδος τον Αύγουστο του 2018, η κυβέρνηση Παπανδρέου σχεδίαζε την παραπομπή του Κώστα Καραμανλή στο Ειδικό Δικαστήριο, επειδή το ζητούσαν οι ξένοι. Γιατί, στο όνομα ενός ρομαντικού εθνικισμού, τόλμησε να ονειρευτεί μια ανεξάρτητη Ελλάδα σε μια ανεξάρτητη Δύση. Έπρεπε να «τιμωρηθεί» για αυτό.

Κυρίες και κύριοι

Η παρουσίαση του βιβλίου “Απόρρητοι Φάκελοι Καραμανλή” εδώ στη Λάρισα δεν γίνεται σε κενό χρόνου. Συμβαίνουν πράγματα στην χώρα και στην παράταξη.

Θα αποφύγω κάθε σχολιασμό, γιατί δεν είναι το θέμα μας απόψε. Το θέμα μας είναι η ιστορία.

Θα αποπειραθώ, όμως, με βάση όσα γεγονότα σας παρέθεσα, να προσδιορίσω εις τι συνίσταται αυτό που στην σύγχρονη πολιτική ορολογία καλείται “Σχολή Καραμανλή”. Ποια είναι αυτή η “Σχολή Καραμανλή”, όπως προκύπτει από την δράση του Κωνσταντίνου Καραμανλή, τον οποίο επίσης παρακολουθούσαν οι ξένοι και επιχείρησαν να παραπέμψουν στο Ειδικό Δικαστήριο, αλλά και από τα πεπραγμένα του Κώστα Καραμανλή.

Νομίζω, αγαπητοί φίλοι, ότι είναι η Σχολή που βάζει την πατρίδα πάνω από τις πρεσβείες.

Τον λαό πάνω από τους νταβατζήδες και τους εκβιαστές.

Είναι η Σχολή που θυσιάζει τις καρέκλες για την εθνική ανεξαρτησία.

Που δεν διαπραγματεύεται για τον εαυτό της, αλλά για τους αγέννητους και τους νεκρούς.

Είναι η Σχολή που δεν παρακολουθεί τους πολιτικούς της αντιπάλους για να μαθαίνει τα μυστικά τους. Συνήθως την παρακολουθούν.

Και, όπως μου είπε κάποια στιγμή ο κύριος Καραμανλής -επιτρέπετε κύριε Πρόεδρε;- “εμένα, τουλάχιστον, με παρακολουθούσα σοβαρές υπηρεσίες!”.

Είναι η Σχολή του Ελευθέρου Κόσμου που έδωσε μάχη για την πτώση του υπαρκτού σοσιαλισμού και για την εξουδετέρωση της διαβόητης Στάζι.

Και την έδωσε για να μην υπάρξει ποτέ πουθενά στον κόσμο, στην Δύση, στην Ανατολή, νέα Στάζι.

Είναι η Σχολή που δεν διώκει τους πολιτικούς της αντιπάλους στα ειδικά δικαστήρια για να τους εξοντώσει. Συνήθως την διώκουν.

Είναι η σχολή που δεν αγοράζει δανεική αγάπη  από τα ΜΜΕ και δεν διαμαρτύρεται στα ΜΜΕ, ούτε τα διώκει όταν την αδικούν.

Είναι η Σχολή που δεν κάνει συναλλαγές με επιχειρηματίες, αλλά θέτει κανόνες για τον ανταγωνισμό.

Είναι, δηλαδή, η Σχολή που θέλει να κερδίζει εθνικές και πολιτικές νίκες με εντιμότητα. Είναι η έντιμη σχολή!

Θέλω να πιστεύω ότι μας ενώνει όλους εδώ απόψε μια αόρατη εντολή αγαπητοί φίλοι. Το καθήκον για μια Ελλάδα με λιγότερο σκοτάδι και περισσότερο φως.

Μέσα μου βαθιά ελπίζω ότι αυτό το βιβλίο δε θα ρίξει απλώς άπλετο φως στην ιστορία.

Αλλά και ότι θα ξυπνήσει συνειδήσεις και θα θέσει σε κίνηση την ιστορία. Είθε.»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This