Συνεχίζει να εκτίθεται και δεν παραιτείται η Δόμνα Μιχαηλίδου

Ακόμα ένα βίντεο με την Υφυπουργό Εργασίας να... αποθεώνει τη δουλειά της...

Must Read

Κατά τη διάρκεια του 11ου Πανελλήνιου Συνεδρίου των Μονάδων Κοινωνικής Φροντίδας που πραγματοποιήθηκε στα Χανιά στο τέλος του Οκτωβρίου, η Δόμνα Μιχαηλίδου επαιρόταν ότι γίνονται έλεγχοι σε δομές και ιδρύματα και μάλιστα έκανε ιδιαίτερη αναφορά σε «έκτακτους μυστικούς επιτόπιους ελέγχους» σε όλες τις Περιφέρειες από πρωτοποριακά μεικτά κλιμάκια, ενώ είχε σχολιάσει ακόμα, πως το Υπουργείο Εργασίας θα λειτουργεί ως… τρίτο μάτι!

Η Υφυπουργός Εργασίας είναι εκτεθειμένη από όλες τις πλευρές με τα όσα έχει πει και κυρίως, με τα όσα δεν έχει κάνει στον τομέα της αρμοδιότητάς της, ο οποίος να θυμίσουμε πως είναι τα θέματα Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης. Αυτός δηλαδή ο τομέας που καταρρέει με πάταγο!

Η κ.Μιχαηλίδου αντί να παραιτηθεί ως η πολιτικά υπεύθυνη για την κατάντια, συνεχίζει να απολαμβάνει σκανδαλώδη εύνοια και προβολή από τα ΜΜΕ και συνεχίζει να ψεύδεται ότι όλα έχουν γίνει καλώς και πως το Υπουργείο δεν ήξερε τίποτα για τα κολαστήρια.

Στις 31 Οκτωβρίου 2022, έλεγε από τα Χανιά:

«Εδώ και ένα χρόνο έχουμε συγκροτήσει μια ειδική επιτροπή με την Εθνική Αρχή Διαφάνειας στην οποία κάνουμε μυστικούς επιτόπιους ελέγχους. Έχουμε πάει σχεδόν σε όλες τις Περιφέρειες της Ελλάδας και στην Κρήτη. Είναι μεικτά κλιμάκια, δεν γινόταν ποτέ πριν, ενεργοποιήσαμε ένα άρθρο από το καταστατικό της ΕΑΔ … αποτελούμενα από ψυχιάτρους, γιατρούς, παιδοψυχίατρους, παιδιάτρους και ιατροδικαστές. Έτσι ώστε σε κάθε αιφνίδιο έλεγχο να δουν τους ωφελούμενους με τα εσώρουχά τους για να δουν ότι τουλάχιστον έχουμε αποφύγει τις χειρότερες μορφές κακοποίησης».

https://twitter.com/theocha52630506/status/1595155569429528576

Ένας χρόνος «έκτακτων μυστικών ελέγχων» δηλαδή, δεν απέδωσε κανέναν καρπό, καθώς αυτά τα περιβόητα και πολυδιαφημισμένα κλιμάκια της κ.Μιχαηλίδου, «δεν πήραν πρέφα» ότι κάτι κακό μπορεί να συμβαίνει στις δομές. Ακόμα και όταν έβλεπαν τους φιλοξενούμενους με τα… εσώρουχά τους… Απίστευτα πράγματα.

Με την υπόθεση της «Κιβωτού του Κόσμου» να έχει προκαλέσει σοκ και τις εξελίξεις να είναι ραγδαίες σε τουλάχιστον πέντε δομές της σε όλη την Ελλάδα, είναι να απορεί κανείς…

*πηγή φωτογραφιών: facebook

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δύο προσαγωγές για τον περίεργο θάνατο 40χρονου στον Ασπρόπυργο

Δεν έχουν βρεθεί σημάδια από αιχμηρά αντικείμενα ή από όπλο, αλλά υπήρχαν μώλωπες

More Articles Like This