Υπό παρακολούθηση ο εισαγγελέας που αρχειοθέτησε σκανδαλωδώς τις υποθέσεις Άδωνι – Αβραμόπουλου!

Ο οικονομικός εισαγγελέας Χρήστος Μπαρδάκης στη νέα λίστα των παρακολουθήσεων

Must Read

Σοβαρά ερωτηματικά δημιουργούνται πλέον από την δημοσίευση του τρίτου μέρους της λίστας των προσώπων που φέρονται να είχαν μολυνθεί από το κατασκοπευτικό λογισμικό Predator.

Από τα πρόσωπα που συμπεριλαμβάνονται στο δημοσίευμα της εφημερίδας Documento η οποία κυκλοφορεί αύριο, ξεχωρίζει αυτό του οικονομικού εισαγγελέα Χρήστου Μπαρδάκη! Πρόκειται για τον δικαστικό λειτουργό ο οποίος επέτρεψε την σκανδαλώδη αρχειοθέτηση των υποθέσεων του Άδωνι Γεωργιάδη και του Δημήτρη Αβραμόπουλου, για την εμπλοκή τους στο τεράστιο σκάνδαλο της Novartis.

Η αρχειοθέτηση των συγκεκριμένων υποθέσεων προκάλεσε πλήθος αντιδράσεων, διότι από τον έλεγχο των τραπεζικών λογαριασμών, βρέθηκε πλήθος των καταθέσεων και αδιευκρίνιστων ποσών, που όμως «δικαιολογήθηκαν» από την συγκεκριμένη εισαγγελία.

Εδώ λοιπόν τίθεται τεράστιο θέμα. Εάν επιβεβαιωθεί η παρακολούθηση του οικονομικού εισαγγελέα Χρήστου Μπαρδάκη, τα ερωτήματα για την αρχειοθέτηση των δύο υποθέσεων παρά τα ευρήματα, γίνονται καταιγιστικά…

Να υπενθυμίσουμε ότι το σκάνδαλο Novartis δεν είναι πλέον «οικονομικό». Έχει εξελιχθεί σε έγκλημα κατά του ελληνικού λαού, διότι η αποδυνάμωση του εθνικού συστήματος υγείας από τις λαθροχειρίες, την κακοδιαχείριση και τα οικονομικά εγκλήματα, είχαν άμεσο αντίκτυπο στις ζωές των Ελλήνων.

Χιλιάδες συμπολίτες μας χάθηκαν όπως απεδείχθη από τις έρευνες τις οποίες είχε στα χέρια του το Μέγαρο Μαξίμου παρότι ο πρωθυπουργός το είχε διαψεύσει από το βήμα της Βουλής, ακριβώς επειδή κάποιοι έκαναν πλιάτσικο στα κονδύλια της υγείας, αντί να τα αξιοποιούν για να ενδυναμώσουν το ΕΣΥ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This