Για την προμήθεια συστημάτων η συνάντηση Παναγιωτόπουλου με τον διευθυντή του ισραηλινού υπουργείου Άμυνας

Υπόθεση που είναι στα χαρτιά εδώ και ένα χρόνο

Must Read

Με τον Γενικό Διευθυντή του Υπουργείου Άμυνας του Ισραήλ, Αμίρ Έσελ, συναντήθηκε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, ενώ παρόντες ήταν τόσο ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, όσο και ο Πρέσβης του Ισραήλ Νόαμ Κατζ.

Αφού έγιναν οι απαραίτητες ανακοινώσεις περί ισχυρής και κοινής θέλησης για περαιτέρω ενίσχυση της στρατηγικής αμυντικής σχέσης της Ελλάδας με το Ισραήλ και τονίστηκε ότι γνώμονας της στρατηγικής αμυντικής σχέσης των δύο χωρών είναι η ασφάλεια και την άμυνα των δύο χωρών και τη σταθερότητα στην Ανατολική Μεσόγειο, πάμε και στο δια ταύτα.

Διότι σκοπός της επίσκεψης ήταν να κλείσει η υπογραφή σύμβασης για την προμήθεια συστημάτων. Πρόκειται για 27 συστήματα των τεχνολογικά προηγμένων πυραύλων ακριβείας SPIKE NLOS για τις ανάγκες του Στρατού Ξηράς και ακόμη 8 για το Πολεμικό Ναυτικό. Μια υπόθεση που είναι απλά στα χαρτιά εδώ και ένα χρόνο.

Η σύμβαση φτάνει τα 335 εκατομμύρια ευρώ, που σύμφωνα με πηγές του υπουργείου είναι εξασφαλισμένα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This