Δίλημμα μέσω Τρίπολης: «Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ή ο Αλέξης Τσίπρας;»

Σίγουρος εμφανίστηκε ο Μητσοτάκης: «Οι πολίτες θα απαντήσουν με μία ψήφο που κρύβει τρεις λέξεις, σταθερότητα, συνέπεια και συνέχεια»

Must Read

Από την Τρίπολη, όπου βρίσκεται όλη μέρα σήμερα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης μέσα από την ομιλία του, έθεσε το δίλημμα, το οποίο πιστεύει ότι θα αντιμετωπίσουν οι ψηφοφόροι όταν πάνε στις κάλπες.

Κατά τον Πρωθυπουργό, «το δίλημμα είναι σαφές. Πάμε μπροστά ή γυρίζουμε πίσω; Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ή ο Αλέξης Τσίπρας; Ας μην κρυβόμαστε σε αυτό θα κληθεί να απαντήσει ο πολίτης».

Είπε αναλυτικά ο κ.Μητσοτάκης, ο οποίος μίλησε ξανά για «αυτοδυναμία», επί του συγκεκριμένου θέματος:

«Δεν πρέπει να μιλάμε για διπλές εκλογές αλλά μόνο για εθνικές εκλογές. Δεν υπάρχουν περιθώρια για χαλαρές ψήφους, για δήθεν μηνύματα. Η πρώτη κάλπη θα καθορίσει ποιος θα κυβερνήσει τη χώρα.

Το ψηφοδέλτιο είναι ένα και σταθερό, αυτό που θα κάνει αυτοδύναμη την Ελλάδα και κυβέρνηση ξανά τη ΝΔ. Κάναμε πολλά, αλλά έχουμε να κάνουμε πολλά περισσότερα. Η χώρα δεν έχει πολυτέλεια άγνωστων πολύχρωμων πειραμάτων ή από κομφούζιο πολιτικής αστάθειας. Οι διεθνείς συνθήκες και εθνικές ανάγκες απαιτούν καθαρές λύσεις και καθαρούς ορίζοντες.

Συσπειρώνουμε κάθε πολίτη που πιστεύει στον υπεύθυνο πατριωτισμό και στον δημιουργικό εκσυγχρονισμό. Το δίλημμα είναι σαφές. Πάμε μπροστά ή γυρίζουμε πίσω; Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ή ο Αλέξης Τσίπρας;

Ας μην κρυβόμαστε σε αυτό θα κληθεί να απαντήσει ο πολίτης. Ισχύει απόλυτα αυτό το ερώτημα όπως και η πεποίθησή μου ότι οι πολίτες θα απαντήσουν με μία ψήφο που κρύβει τρεις λέξεις, σταθερότητα, συνέπεια και συνέχεια».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This