Τσίπρας: «Είναι πιθανόν ο Μητσοτάκης να μην ξανανοίξει τη Βουλή και να πάει σε πρόωρες εκλογές»

«Η χώρα μας δεν κάνει εξαγωγή προϊόντων, αλλά εξαγωγή διαφθοράς» είπε από τη Λαμία ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

Must Read

Κεραυνούς κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη εξαπέλυσε ο Αλέξης Τσίπρας σε συνέντευξη του στο Star Κεντρικής Ελλάδας, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στη Λαμία.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε επίθεση κατά του Μητσοτάκη με αφορμή την άτακτη αποχώρησή του από τη Βουλή, κατά την διάρκεια της συζήτησης για το νομοσχέδιο της ΕΥΠ, που προκάλεσε σάλο και οργή στα κόμματα της αντιπολίτευσης

«O κ. Μητσοτάκης έχει ένα θέμα σοβαρό. Απ’ ό,τι φαίνεται, αν δεν μπορεί να διασφαλίσει ένα προστατευόμενο περιβάλλον δεν θα μπορεί να έρχεται στη Βουλή χωρίς να αποφεύγει σκηνές σαν αυτή που είδαμε την προηγούμενη Πέμπτη όπου το έβαλε στα πόδια για να μην απαντήσει» δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας και πρόσθεσε:

«Δεν απαντά επειδή ξέρει ότι είναι ένοχος, η απάντηση που δίνει είναι ότι απλά είναι ανεπαρκής, ότι τα έκαναν κάποιοι υφιστάμενοί του, τα έκανε ο ανιψιός του και τον κορόιδεψε. Είναι μία πολύ θλιβερή εκδοχή. Ο πρωθυπουργός αποδέχεται ότι ήταν ανεπαρκής, βλαξ δηλαδή και όχι ένοχος. Εγώ τον γνωρίζω καλά, δεν είναι βλαξ – είναι πολύ ευφυής – είναι ένοχος. Η συγκάλυψη των παράνομων υποκλοπών είναι ακόμα χειρότερη από το ίδιο έγκλημα που έχει διαπραχθεί» τόνισε και στη συνέχεια έριξε τη «βόμβα»: «Σε αυτό το πλαίσιο είναι πολύ πιθανόν ο κύριος Μητσοτάκης να μην ξανανοίξει τη Βουλή μετά τον προϋπολογισμό και να πάει σε πρόωρες εκλογές» είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Η χώρα μας δεν κάνει εξαγωγή προϊόντων, αλλά εξαγωγή διαφθοράς»

Η ακρίβεια, οι τιμές στα καταναλωτικά αγαθά, τα υπερκέρδη των εταιρειών που διαχειρίζονται το ρεύμα μαζί με τα όσα καταγράφονται στο ευρωκοινοβούλιο τα τελευταία 24ωρα, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνομιλίας του Αλέξη Τσίπρας με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στο Λαμία, κατά τη διάρκεια της περιοδείας του στην πόλη.

Ο κ. Τσίπρας εξέφρασε την ελπίδα ότι πολλά πράγματα αλλάζουν στον τόπο, αφού έτσι κι αλλιώς οι εκλογές έρχονται, όπως είπε. «Η χώρα μας δεν κάνει εξαγωγή προϊόντων, αλλά εξαγωγή διαφθοράς», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Τσίπρας για να συμπληρώσει: «Με την διαφορά ότι εκεί λειτουργούν οι θεσμοί και συλλαμβάνονται, ενώ στη χώρα μας κινδυνεύουν να συλληφθούν αυτοί που καταγγέλλουν».

Ειδικότερα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ περιοδεύοντας στους κεντρικούς δρόμους της Λαμίας συνομίλησε με αρκετούς επαγγελματίες, καθώς επισκέφθηκε αρκετά καταστήματα, ενώ συζήτησε και με πολίτες ιδίως για τα θέματα της ακρίβειας.

«Η κυβέρνηση του κυρίου Μητσοτάκη έχει πάει τη χώρα πάρα πολύ πίσω. Το γενικευμένο αίσθημα της αδικίας, της διεύρυνσης των ανισοτήτων, η πολιτική αυτή που μας οδήγησε στην χρεοκοπία πριν από κάποια χρόνια, η πολιτική αυτή που θέλει τους φτωχούς να γίνονται φτωχότεροι, τους πλούσιους όμως και τους ισχυρούς να γίνονται ισχυρότεροι, είναι μία πολιτική που δεν μας αξίζει. Η διεύρυνση των ανισοτήτων δεν μας αξίζει», τόνισε ο κ. Τσίπρας, για να προσθέσει:« Υπάρχει εναλλακτικός δρόμος. Προφανώς και δεν μπορούν να γίνουν θαύματα, αλλά μπορεί να επιστρέψει ξανά στη χώρα η δικαιοσύνη».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This