Στην Κεντρική Λαχαναγορά Αθηνών ο Αδ. Γεωργιάδης – Σήκωσε και τελάρα με τρόφιμα!

Ιδιαίτερα βαριές δουλειές από τον Υπουργό....

Must Read

Με κέφι για δουλειά και για να δείξει πόσο λαϊκό παιδί μπορεί να γίνει ξύπνησε σήμερα το πρωί ο Υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης.

Έτσι κάπως, λίγο νωρίτερα σήμερα βρέθηκε στην Κεντρική Λαχαναγορά Αθηνών, στην περιοχή του Ρέντη.

Σκοπός, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση ήταν να επιβραβεύσει την πρωτοβουλία των εμπόρων να συγκεντρώσουν περισσότερους από 40 τόνους τροφίμων οι οποίοι θα διανεμηθούν ενόψει των εορτών σε ενορίες, κοινωνικά παντοπωλεία  και φορείς που στηρίζουν οικονομικά ασθενέστερους συμπολίτες μας αλλά και συναδέλφους τους οι οποίοι ακολουθώντας την σοφή απόφαση που πήρε για το «Καλάθι του Νοικοκυριού», δημιούργησαν το δικό τους «Καλάθι»

Ο Υπουργός έδειξε πως μπορεί να κάνει και ιδιαίτερα βαριές δουλειές καθώς, παρότι φορούσε το κουστουμάκι του, σήκωσε με τα ίδια του τα χέρια τελάρα για να τα μεταφέρει στα φορτηγά που περίμεναν τα τρόφιμα! Μάλιστα, η κίνηση του εξέπληξε ακόμα και την συνοδεία του και έκανε τους εμπόρους και τους πολίτες που βρίσκονταν εκεί να σηκώσουν τα κινητά τους για να βγάλουν φωτογραφία ή βίντεο.

«Ήρθαμε σήμερα εδώ στην Κεντρική Λαχαναγορά Αθηνών στον Ρέντη γιατί με πρωτοβουλία των ανθρώπων της Κεντρικής Λαχαναγοράς συγκεντρώθηκαν 40 τόνοι φρέσκα τρόφιμα. Ήδη τώρα που μιλάμε φορτώνονται σε φορτηγά για να μοιραστούν σε μητροπόλεις της νότιας Αθήνας, του Πειραιά και της βόρειας Αθήνας, σε κοινωνικά παντοπωλεία και γενικά σε χώρους όπου άνθρωποι που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να γεμίσουν το γιορτινό τους τραπέζι θα βρουν μία μικρή ανακούφιση μέσα σε αυτές τις εορτές.

Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον κ. Καββαδία, τον κ. Αποστολάκο, τα μέλη της Κεντρικής Λαχαναγοράς και τους εργαζόμενους, διότι όλοι τους συνέβαλαν να μαζευτεί αυτή η πολύ μεγάλη ποσότητα τροφίμων και να δώσουμε λίγη χαρά στους συμπολίτες μας εν μέσω εορτών. Να ευχαριστήσω επίσης τους βουλευτές της ΝΔ, κ. Γιάννη Τραγάκη και κ. Δημήτρη Μαρκόπουλο που ήταν μαζί μου σε αυτή την προσπάθεια για να κάνουμε κάτι τόσο σημαντικό τις άγιες αυτές μέρες», ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης κατά την επίσκεψή του.

Δείτε φωτογραφία από την επίσκεψη του Υπουργού και την δουλειά που έκανε:

 

 

 

 






 

 

 

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων μίλησε στην κάμερα της πρωινής εκπομπής «Mega Σαββατοκύριακο» παινεύοντας για ακόμη μια φορά τον εαυτό του για την πρωτοβουλία του.  «Θα πρέπει κάποιος να είναι πολύ κακεντρεχής για να μην αναγνωρίζει αυτό που βλέπουν τα μάτια του. Όποιος αγοράζει από το καλάθι του νοικοκυριού κερδίζει λεφτά».

Όπως είπε, το καλάθι του Άη Βασίλη  κάνει θραύση στις τιμές. «Είναι εμφανώς χαμηλότερες και όπως ενημερώθηκα από τις αλυσίδες θα προστεθούν άλλοι χίλιοι κωδικοί». Ανέφερε ότι υπάρχουν σκέψεις να γίνει «καλάθι» και στα κρεοπωλεία και έχουν γίνει συζητήσεις με τους αρμόδιους οι οποίοι, όπως είπε, ο Υπουργός, θα το ξανασκεφτούν.

Δείτε επίσης: «Καθημερινή»: Καρνάβαλος ο Άδωνις!

Εύα Καϊλή: Ο Άδωνις της διόριζε το σόι και αυτή τον αποθέωνε!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This